› 
 › 
05.09.2023

Etro 2023-24 koleksiyonunun yeni gözdesi: Saturno bucket çanta

Marco De Vincenzo'nun Satürn'den ilhamla tasarladığı Saturno, ETRO Sonbahar - Kış 23/24 defilesinde göründü. Reklam kampanyasındaki isim ise Lily McMenamy!

Ünlü İtalyan markası Etro, markanın kreatif direktörü Marco De Vincenzo tarafından tasarlanan ve ilk kez 2023/24 Sonbahar-Kış defilesinde sergilenen yeni bucket çantası Saturno'yu tanıttı.

Marco De Vincenzo'nun Satürn gezegeninden ve onun halkalarından ilham alarak tasarladığı Saturno isimli çantası, ETRO Sonbahar - Kış 23/24 defilesinde görüncüye çıktı. Çanta için yapılan reklam kampanyasındaki isim ise ünlü model Lily McMenamy oldu.
 
Etro - Saturno bucket çanta

Sert deri ve yumuşak napa arasındaki kontrastı artırarak bucket çantanın klasik şeklini yeniden yorumlayan Etro Saturno, geometrik dengeye sahip karakterize formuyla dikkat çekiyor.

Yassı silüet ve oval hatların, uyum içinde bir araya geldiği çanta, Satürn gezegenine ve halkalarına gönderme yapıyor. Etro'nun Pegasus logosu çantanın tabanında kabartma olarak yer alırken, iç kısımda markanın Arnica desenli ikonografisi göze çarpıyor.
 
Etno - Saturno bucket çanta

Siyah, bordo, orman yeşili, bej ve turuncu renk alternatifleri bulunan Etro Saturno, arka bölümündeki sabit kulp ve esnek sapı ile el çantası olarak ya da çıkarılabilir omuz askısıyla çapraz olarak kullanılabiliyor.
 
Etro Saturno bucket çanta - turuncu deri

Farklı renk seçeneklerinin sergilendiği Etro Saturno çanta kampanya görsellerinde, ünlü model Lily McMenamy’e, Etro 2023 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’ndan tasarımlar eşlik ediyor.

Siyah, kahverengi, yeşil, bej ve turuncu renk seçenekleri bulunan çanta, mobil tutma yeri, sabit tutma yeri ve omuzda, elde ve çapraz olarak üçlü kullanıma olanak tanıyan çıkarılabilir omuz askısıyla öne çıkıyor. Alt kısmındaki Pegasus kabartmalı logo ve iç kısmındaki arnika baskısı markanın ikonografisini hatırlatıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2