› 
 › 
Pudra.com 27.01.2012

George Clooney'in tercihi Omega

Omega'nın marka elçisi George Clooney, Alexander Payne yönetimindeki Descendants filminde Omega'nın De Ville Prestige modeli saatini kullandı.

ABD’nin Los Angeles kentinde bu yıl 69’uncusu düzenlenen Altın Küre (Golden Globe) Film ve Televizyon ödülleri sahiplerini buldu.

Sinema dünyasının en büyük ödülü olan Oscar’ların da öncüsü olarak kabul edilen Altın Küre’de en iyi film ödülünü "The Descendants" kazanırken, en iyi erkek oyuncu da filmin başrol oyuncusu George Clooney seçildi. Altın Küre En iyi Aktör ödülünü kazanan George Cloony’nin 24 Ocak'ta Akademi Ödülü için adaylığı açıklandı.


OMEGA'nın marka elçisi George Clooney, Alexander Payne tarafından yönetilen Descendants adlı filmde Matt King karakterini oynarken, OMEGA De Ville Prestige saatini kullandı.

Filmde gösterilen OMEGA De Ville Prestige Small Seconds 39 mm altın kasa özelliğine sahip olup, kahverengi deri kayışla birlikte sunuluyor.

Onaylı kronometre ( COSC), OMEGA 2002 Kalibre ile güçlendirilmiş. Mekanizma daha iyi zaman hassasiyeti performansı için Co-Axial Escapement ile donatılmış.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2