› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.01.2011

H&M'den kült ayakkabı modelleri

70’lerin geleneksel İsveç tarzından ilham alınarak H&M için özel tasarlanan tahta tabanlı üç ayakkabı modeli, dünya çapında 150 mağazada 20 Nisan’dan itibaren satışta...

H&M, bu bahar kült ayakkabı markası Swedish Hasbeens ile çalışmaktan gurur duyuyor. Sweedish Hasbeens, elde yapım metodları ve çevre dostu malzemeler kullanmasıyla, moda ve eğlencenin aynı zamanda doğal olarak sürdürülebilir olabileceğinin de mükemmel bir örneği.

“Hasbeens’leri, hem deri ve tahtadan aldığınız özgün hissi duymanız hem de geleneksel İsveçli olanı çağdaş ve modern bir hale getirmeleri nedeniyle seviyorum. Hasbeens for H&M, önümüzdeki sezon için çok önemli olan 70’lerin bohem görüntüsüne mükemmel uyuyor,” diyor Ann-Sofie Johansson, H&M Tasarım Başkanı.

H&M için tasarlanan bu üç ayakkabı modeline yakından bakmak ve renklerini görmek için tıklayın.

Baharın vazgeçilmezlerinden olacak üç model H&M’e özel!
Swedish Hasbeens, H&M için bu bahar gardropların vazgeçilmezlerinden biri olacak tahta tabanlı üç ayakkabı modeli yarattı. Bilekte üç tokalı bantı, ayağın üzerinde devam eden bantlarıyla da gladyatör görünümlü fakat tahta dolgu topuğu ile bir o kadar beklenmedik ve şaşırtıcı bir model. Bu model üç renkte bulunuyor; mat topuk üzerine krem veya taba rengi ya da siyah taban üzerine siyah.




Bir diğer model ise, mat tahta taban üzerine krem ve kırmızı renkli, bilekten tek bant ile topuklu yaz sandaleti (Kırmızı sandalet) Ve son olarak, yılan efekti veren deri işli üstü, tahta tabanı ve topuğu ile ayağa kolayca geçen burnu açık model. Ayakkabılar 36-40 numara olarak yer alıyor ve 99,95 TL veya 129 TL fiyat aralığında satılacak.




Tüm dünya ile aynı anda 20 Nisan'da İstanbul H&M mağazaları'nda da satışa çıkacak el yapımı bu çok özel koleksiyonun en büyük tutkunları arasında Sarah Jessica Parker, Maggie Gyllenhaal, Sofia Coppola, Kylie Minogue, Naomi Watts gibi dünyaca ünlü isimler de yer alıyor.



Sarah Jessica Parker, Maggie Gyllenhaal


Swedish Hasbeens hakkında
Swedish Hasbeens, 2007 yılında çocukluk arkadaşları olan Cilla Wingård Neuman ve Emy Blixt tarafından kuruldu ve ürünleri şimdi 22 ülkede satılıyor. Ancak hikâye 2006 yılında Emy’nin, 70’li yıllara ait 300 çift tahta ayakkabı bulması ve bunların yeniden hayata dönmeye hazır olduklarını fark etmesi ile başladı. Ardından, anında cezbeden çeşitli ayakkabılar yaratmak için basit tahta topuğu ve deri yüzü yeniden yarattı. Ayakkabıları görür görmez, onları giymenin eğlenceli ve rahat olacağını anlıyorsunuz. Şimdi Hasbeens’i Sarah Jessica Parker ve Maggie Gyllenhaal gibi uluslararası kült isimler takip ediyor ve beğenerek giyiyor.

Bu ayakkabıların geçmişlerinden ve doğal malzemelerin kullanımı ile geleneksel metodlardan gelen gerçek ruhları var.

www.swedishhasbeens.com


H&M Mağazaları
Forum AVM, Bayrampaşa
İstinye Park AVM, İstinye


H&M için tasarlanan bu üç ayakkabı modeline yakından bakmak ve renklerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2