› 
 › 
02.03.2023

Mücevher sektörünün trendleri 16 Mart'ta Istanbul Jewelry Show'da!

Uluslararası mücevher fuarı Istanbul Jewelry Show ile 16-19 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde mücevher trendleri belirlenecek.

Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alan Istanbul Jewelry Show, 16-19 Mart 2023 tarihleri arasında 53. kez İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Fuar, Mücevher İhracatçıları Birliği’nin desteğiyle sanatın ilham veren yönünü ortaya koyan “Art for Jewellery – Inspiration Hub” etkinliğine de ev sahipliği yapacak. Etkinlikle eş zamanlı olarak, Istanbul Jewelry Show tarafından, mücevher sektörüne bilgi akışı ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla dünyanın 1numaralı trend öngörü firması WGSN’i seminer ve içerik partneri olarak ilk kez ağırlayacak. Yapılacak seminerde; mücevher sektörüne dair trendler ve öngörüler sektör temsilcilerine sunulacak.

Mücevher sektörünün trendleri İstanbul'da belli oluyor

Dünyanın önde gelen uluslararası mücevher fuarı Istanbul Jewelry Show, 16-19 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 140’dan fazla ülkeden 40.000 mücevher alıcısını ağırlamaya hazırlanıyor. Yılda iki defa Informa Markets tarafından düzenlenen fuar, fuarda katılımcılar tarafından sergilenen ürünleri kadar eş zamanlı etkinlikleri ile de sektörün buluşma noktası oluyor.

İlk kez Ekim 2022 fuarında Mücevher İhracatçıları Birliği ve Istanbul Jewelry Show desteğiyle düzenlenen “Art for Jewellery – Inspiration Hub” bu yıl da sanat ve mücevheri bir araya getirmeye hazırlanıyor. Etkinlikte aynı zamanda dünyanın 1 numaralı trend öngörü firması WGSN tarafından ilk defa bir seminer gerçekleştirilecek. Seminer kapsamında mücevher sektöründeki son trendler açıklanırken, yerli ve yabancı katılımcıların büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

BU HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

​Marvel X Pandora: Guardians of The Galaxy ile evrenin gücü stilinde!
Marvel ve Pandora, güçlerini yeniden birleştirdi. Guardians of the Galaxy koleksiyonu için bir araya gelen markalar, stilinize aksiyon katmaya hazır.

​Ünlülerin Oscar mücevherleri
86. Oscar Ödül Töreni’nde hangi ünlü, hangi mücevheri taktı, hangisi daha zarif, hangisi daha şatafatlı, hangisi eski Oscar törenlerindeki mücevherleri anımsatıyordu? Mücevher ve Lüks Marka Danışmanı Şebnem Balkan’ın yorumları Pudra.com’da.

​Hangi gelinliğe hangi mücevher takılmalı?
En mutlu gününüzde güzelliğinizi ve gelinliğinizi tamamlayacak son nokta, değerli taşlardan ve muhteşem tasarımlardan oluşan mücevherleriniz... Gelinliğinizi nasıl bir mücevherle taçlandıracaksınız?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER