› 
 › 
20.02.2023

Marvel X Pandora: Guardians of The Galaxy ile evrenin gücü stilinde!

Marvel ve Pandora, güçlerini yeniden birleştirdi. Guardians of the Galaxy koleksiyonu için bir araya gelen markalar, stilinize aksiyon katmaya hazır.

Pandora’nın ikonik iş birliği Marvel x Pandora, güçlerini yeniden birleştirdi. Bu kez Guardians of the Galaxy koleksiyonu için bir araya gelen Marvel x Pandora, stiline aksiyon katmaya hazır.
 
Guardians of the Galaxy ruhu, Marvel x Pandora ile hayat buldu. Galaksideki beklenmedik kahramanlardan, dostluklardan ve eğlenceden ilhamla hazırlanan yeni koleksiyon, hayranlarının seveceği karakterler ve sembollerle dolu. Beş charm’dan ve bir yüzükten oluşan Guardians of the Galaxy koleksiyonuyla stilinize heyecan katacaksınız. Koleksiyonda en dikkat çeken parçaları fotoğraf galerimizde görebilirsiniz.
 
Marvel & Pandora koleksiyonu
 
Star-Lord, Groot ve Rocket sembolleri, elde tamamlanmış 925 ayar gümüş charm’lar, ikonik detayları ve üstlerinde yer alan karakter replikleriyle koleksiyonun en gözde mücevherlerinden. Groot’un hafızalara kazınan dans hareketleri ise charm’ın oynayabilen gövdesinde yeniden hayat buluyor.
 
Marvel X Pandora

Star-Lord’un “Muhteşem Karışık Kaseti” ise koleksiyonda parlak detaylarıyla göz alıcı bir charm’a dönüştü. Pandora’nın heyecan verici zanaatkarlığı ile buluşan Guardians of the Galaxy, karakterlerin otantikliğine bağlı kalarak hayranlarının rahatlıkla tanıyabilecekleri tasarımlar sunuyor.
Marvel & Pandora koleksiyonu
Pandora’nın Kreatif Direktörleri Francesco Terzo ve A. Filippo Ficarelli, koleksiyonla ilgili şöyle diyor: “Guardians of the Galaxy ile birlikte, birini süper kahraman yapan özellikleri konuşmaya devam ederek Marvel evreni içinde yeni bir dünyaya ayak basıyoruz. Onlar bildiğimiz süper kahramanlardan değiller, onlar kanun kaçakları - bu yüzden kendilerini çok da ciddiye almıyorlar. Basitçe özetlemek gerekirse: Favori 70’ler çalma listeni aç ve küçük bir dans kaçamağına hazır ol.”
 
Marvel x Pandora koleksiyonu

#MarvelxPandora koleksiyonu, 16 Şubat itibarıyla satışta. Koleksiyondan en dikkat çeken parçalar, fotoğraf galerimizde...
 
Pandora’dan sürdürülebilir bir dünya için önemli adımlar

- Pandora, 2025 itibarıyla %100 geri dönüştürülmüş metallere yönelerek karbon ayak izi, su kullanımı ve diğer olumsuz çevresel etkileri azaltmayı ve tedarik zincirinin tüm aşamalarında, mağazalarda ve ofislerde karbon emisyonunu sıfıra düşürmeyi hedefliyor. Üretim merkezlerinde %100 yenilenebilir enerjiye geçen şirket, mücevher üretiminde kullanılan metalleri 2025 yılında tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden elde edecek.

- Pandora, sürdürülebilir metal kullanımında bir adım daha atarak, 2021 yılının başında İngiltere’de tamamen laboratuvar ürünü elmaslardan oluşan “Pandora Brilliance” koleksiyonunu çıkardı. Bu koleksiyonla birlikte Pandora, mücevherlerinde laboratuvar yapımı elmas kullanmaya başlamış olacak.

- Sürdürülebilirlik çerçevesinde, Birleşmiş Milletler İş Dünyası ve İnsan Haklarına Dair Rehber İlkelerini göz önünde bulundurarak, insan haklarına saygılı, kapsayıcı ve çeşitliliğin ön planda tutulduğu bir şirket kültürünü benimsiyor.

- UNICEF iş birliği ile 1 milyondan fazla çocuğa ve gence ulaşarak kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini öğrenmelerini ve gelecekte iş bulabilmelerini sağlamak için çalışıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2