› 
 › 
Pudra.com 19.10.2011

Jeremy Scott Swatch için tasarladı!

Swatch modanın sınırlarını zorlamak amacıyla Amerikalı sanatçı Jeremy Scott ile ikinci işbirliğini gerçekleştirdi ve sanatçının tasarladığı birbirinden farklı beş model Swatch saat mağazalardaki yerini aldı.

Double Vision-Swatch Punk-Melted Minutes-The Swatch Portrait

Her tasarımı olay olan ve moda severler tarafından olduğu kadar koleksiyonerler tarafından da takip edilen Jeremy Scott, şık, zarif, cesur ve zekice tasarımlarına yine Swatch için hayat verdi.

Tarzınızı ön plana çıkarmak ve kalabalığın arasından bir ikon olarak ayrıştırılmak istiyorsanız hemen bir tane Jeremy Scott tasarımı Swatch saatlerden edinmelisiniz.

Jeremy Scott’un Swatch için tasarladığı bu muhteşem 5 modeli görmek için tıklayın.

Swatch’un Mart 2011 tarihinde Jeremy Scott ile ilk işbirliğinden doğan üç model saat bütün dünyada büyük etki yaratmış ve adeta markayı seven, tasarımcıyı seven herkes tarafından mağazalara çıktığı ilk gün hemen satın alınmıştı. Bu başarılı işbirliğinin devamı olarak, Jeremy Scott’un tarz ve tasarım olarak Swatch markası ile yakınlığının yansıması olarak ikili yeni bir koleksiyona imza atmak istedi ve beş yeni model ortaya çıktı.


Swatch -Double Vision-

Jeremy Scott’un Swatch için tasarladığı bu muhteşem beş modeli sıralamak istersek: Melted Minutes (GZ261) 145TL, Swatch Portrait (SUOZ121), Swatch Punk (GZ251) 145TL, Double Vision (GZ252) ve Tüm dünyada sadece 777 adet ile sınırlı olan Hypnotic Heart (MX001S).

Melted Minutes, transparan plastik kayışı sayesinde erimiş efekti veren model gerçeküstü ve doğaüstü olayları ve olguları seven kişiler için iyi bir alternatife olarak karşımıza çıkıyor.

The Swatch Portrait, Jeremy Scott’un kendi profilinin portrelendiği ve etrafına gelen gümüş çerçeve ile bu çerçeveyi tamamlayan siyah kayışın cazibesi size bu saati almak için fethetmeye yetecek.

Swatch Punk, modelinin iç tarafı sarı, dış tarafı leopar deseni ve bileğe iki tur dolanıyor. Bu hareketli modelin kadranı ise kayışındaki sarı renge ve leopar desenine zıt olarak yeşil renk ile karşımıza çıkıyor.

Double Vision modeli sayesinde Swatch size iki kat eğlence imkânı sunuyor. Kırmızı ve beyaz holizon efektli halkanın siyah kayış üzerinde yer almasından oluşan bu ilginç tasarımın holizon halkalarının birinin üzerinde 'Xray' diğerinin üzerinde ise 'Vision' kelimeleri yer alıyor.

Hypnotic Heart, dünyada sadece 77 tane olması nedeniyle tam koleksiyonerlere layık bir parça olarak dikkat çekiyor. 12 cm genişliğindeki tasarımı, siyah ipek ipi sayesinde boyuna asılabilme özelliği, holizon kadranı içinde yer alan roma rakamları ile tam bir nostaljik aşk rüzgarı estiren model, Swatch mağazalarında sizleri bekliyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2