› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2010

Kyo My Friend'ten rengarenk iç çamaşırları

Sütyen, külot, çorap, atlet, pijama, sabahlık ve her türlü ev ve iç giysisinden oluşan koleksiyon renk renk, cıvıl cıvıl, neşeli ve canlı!

Kyo My Friend’in yeni iç çamaşırı koleksiyonu mağazalarda satışa sunuldu. Markanın “renkli hayat” felsefesine uygun hazırlanmış yeni koleksiyonun ismi “Şeker Gibi”

Kyo My Friend "Şeker Gibi" koleksiyonundan seçtiklerimizi görmek için tıklayın.

Mor, turuncu, yeşil, kırmızı, gülkurusu, saks ve neon renklerin yanında siyah, beyaz, bej, gri melanj gibi temel renkler canlı renklerde kurdelelerle süslenmiş. Kumaş olarak tenle uyumlu, sağlıklı, yumuşak ve pamuklu kumaşlar kullanılmış. Koleksiyonun renk ve kumaş seçimleri sayesinde “Kyo My Friend aşıkları” içlerini renklendirirken rahatlığın da keyfini çıkarıyor.


Kyo My Friend’in yeni iç çamaşırı koleksiyonu çok renkli ve rahat

Kyo My Friend’in Şeker Gibi koleksiyonunda gecelikler, pijamalar, atletler, sabahlıklar iç çamaşırları ile mix&match konseptinde hazırlanmış.
Bunun yanı sıra kullanışlı ev kıyafetleri, eşofman altları ve sweat shirtler rahatlığından vazgeçmeyip, aynı zamanda da şık olmak isteyen kadınlar için hazine niteliğinde.

Kyo My Friend iç çamaşırları alışveriş severlere renkli, umut ve heyecan dolu bir yıla girerken kendileri ve sevdikleri için şeker gibi bir yeni yıl hediyesi olabilir.


Kyo My Friend’in yumuşacık gecelik, pijama ve sabahlıkları, canlı ve rahat ev kıyafetleri göz alıcı…

Kyo My Friend’in Şeker Gibi koleksiyonundaki iç çamaşırlarının fiyatı 9.90 TL ile 34.90 TL arasında değişiyor. Polar sabahlıkların fiyatı ise 89.90 TL.


www.kyomyfriend.com.tr


Kyo My Friend "Şeker Gibi" koleksiyonundan seçtiklerimizi görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2