› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.12.2010

Magicform 2010 Yılbaşı koleksiyonu

Yepyeni bir yıla Magicform ile hazırlanın! 2010 Yılbaşı koleksiyonu ile yeni yıla seksi ve çekici bir "merhaba" demenin keyfini yaşayın! Koleksiyon Pudra.com'da.

Seçtiğiniz kıyafeti istediğiniz gibi taşımanıza yardımcı olacak, göğüsleri 2 bedene kadar büyük gösteren su dolgulu sütyenler, şıklığınızdan ödün vermeden kullanabileceğiniz minimiser sütyenler, dikişsiz külotlar ve farklı bölgeleri kamufle etmek için tercih edeceğiniz korseler Magicform Nişantaşı Valikonağı ve Kanyon Alışveriş Merkezindeki mağazalarında sizleri bekliyor.

Magicform 2010 Yılbaşı koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Markanın Baş Tasarımcısı Gamze Civelekoğlu tarafından hazırlanan, sezonun sürprizi olan saf ipekten tasarlanan uzun gecelikler, sabahlıklar, baby doll’ler ve iç çamaşırı takımları, kendinizi yepyeni bir yılda da şımartmanız için hayat buldu. İpek kumaşın tende hissettirdiği yumuşacık duygu, feminen detaylar ile ön plana çıkıyor.




Koleksiyonda, gizemli kadını temsil eden vizon ve her dönemin rengi olan siyah, dantel ve satenin uyumu ile farklı kesimlerdeki sütyen ve külot takımlarla birleştirilirken, brode ve taşların renk üzerindeki dansı, tasarımların doğasını vurguluyor. Ekru ile pudra pembesinin, siyahla beyazın uyumu ise dantellerle, uçuşan ipek ve drapeli ayrıntılarla bütünleşiyor. Kırmızı, siyah, mor ve ekru renklerle tasarlanan saten baby doll’lere, takım olarak da kullanılabilecek sabahlıklar eşlik ediyor.


Müzikli külot 24 TL


İç çamaşırı sıfatından çıkıp, artık dış giyimde de kullanılan büstiyerler, ekru ve siyah rengin ve incecik işlenmiş dantelin zerafetiyle modaya sıcacık bir gönderme yapıyor.

Yılbaşı şarkıları çalan özel müzikli külotlar, saten ve polar uyku gözlükleri, kırmızı, siyah, mor, yeşil, mavi, pudra pembesi gibi farklı renklerde ve leopar desenle de tasarlanan dantel bacak bantları, eğlenceli iç çamaşırları ve gecelikler, tüm yıl boyunca şansınızı yüksekte tutacak kırmızı külotlar ve kadının tutkusu olan tüylü ve ince topuklu el yapımı terlikler hem kendinizi şımartmak hem de hediye olarak sevdiklerinize almak için birebir.


Sütyen 52 TL, String 19 TL



Magic Form Kanyon
Kanyon Alışveriş Merkezi
Büyükdere Cad. No:185/96
Levent İstanbul

Magic Form Nişantaşı
Nişantaşı Valikonağı Caddesi No:52
Nişantaşı İstanbul



Magicform 2010 Yılbaşı koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2