› 
 › 
04.08.2015

Manolo Blahnik’ten ilk çanta koleksiyonu

Ünlü ayakkabı markası Manolo Blahnik ilk kez bir çanta koleksiyonu ile karşımızda. Swarovski taşlarla süslü saten çantalar en az markanın efsanevi ayakkabıları kadar şık.

Manolo Blahnik’ten ilk çanta koleksiyonu

Kadınların bir çiftine sahip olmak için oldukça yüksek meblağları gözden çıkardığı, bir ayakkabıdan çok tutku olarak adlandırabileceğimiz Manolo Blahnik marka ayakkabılar artık tek başlarına dolaşmayacak. Ünlü İspanyol markası tarihinde ilk defa bir çanta koleksiyonu çıkarttı.

Hayatımıza ilk olarak "Sex and the City" dizisi ile giren, başkarakter Carrie Bradshaw’un uğruna son parasını harcadığı ve düğün gününde bile vazgeçemediği Manolo Blahnik ayakkabılar birçok kadının rüyalarını süsleyen bir efsane adeta. İkonik saten kaplaması ve Swarovski taşları ile birçok moda tutkununun hayranı olduğu ayakkabı markası ilk çanta koleksiyonunda da bu karakteristik özellikleri taşıyor.

Manolo Blahnik çanta koleksiyonundaki parçaları görmek için galerimize tıklayın.

6 farklı modelden oluşan koleksiyondaki çantalar aynı ayakkabılar gibi satenin birçok farklı renk tonunda üretilmiş. Değişik formlardaki Swarovski taşlar ise çantalara müthiş bir albeni katmış. Ünlü tasarımcı Blahnik, uzun zamandır çanta tasarlama planının olduğunu belirterek koleksiyonun devamının da geleceği müjdesini verdi.

1320-1480 Pound arasında değişen fiyatları ile Manolo Blahnik çantalar, ayakkabı modellerinin neredeyse iki katı fiyatına satışa sunulacak. Moda tutkunları arasında mutlaka sahip olunması gereken bir arzu nesnesine dönüşeceğinden emin olduğumuz çantalar bu aydan itibaren satışa sunulacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2