› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.03.2010

Matraş 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Yeni sezon, yeni tasarımlar... Matraş’ın İlkbahar Yaz koleksiyonunda asalet ve cazibe yanyana...

Matraş’ın 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonu kelimenin tam anlamıyla göz dolduruyor. Çantalarda “kapitone” tabir edilen ve örgüyü andıran, ince deri işçiliği ile öne çıkan modeller, gösterişli bir toka ile tamamlanıyor. Çantaların aksesuarları ise sarı metal ağırlıklı. İddialı modellere ise zarif ve taşlı kilitler eşlik ediyor.


Matraş 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonundan tasarımlar görmek için tıklayın.


Pastel renk tonlarının kibarlığını yansıtan tasarımlara ağırlıklı olarak beyaz, krem, kül grisi gibi tonlar hakim. Kırmızının davetkar havasından ve siyahın gizeminden de alabildiğine yararlanılmış. Kumaş-deri kombinasyonları ise kullanım rahatlığı açısından ideal. Bunun yanında kullandığı ayakkabı ve çantalarla da iddiasını kanıtlamak isteyen kadınlar için, başta kırmızı olmak üzere parlak ve göz alıcı renkler unutulmamış.





Dolgu topuklar çok şık!
Matraş’ın yeni sezon koleksiyonu için tasarlanan ayakkabılar da şık ve konforlu bir ilkbahar yaz sezonunu müjdeliyor. Rahatlığı kullananlar tarafından onaylanmış dolgu topuklar, yeni sezonun da gözdeleri.

Yüksek topuktan vazgeçmeyen kadınlara yönelik modeller de koleksiyonun önemli parçasını oluşturuyor.

Sandaletler favori
Şehir içinde sayfiye yerinin rahatlığını arayanlar için özgür çizgileri olan, hatta ayak bileğine dolanan türde tasarımlarıyla sandalet modelleri ise “casual” bir şıklığın ve ayakları bekleyen serin bir yazın işareti...







İlkbahar yaz ayakkabı modellerinde hemen her renk ve her tür deri malzeme kullanılmış. Yine pastel tonlar hakim olsa da kırmızı, sarı, hatta fuşya rengi modellere rastlamak da mümkün. Süetten rugana, mat deriden doreye kadar hemen her tür malzemeye yer verilen tasarımlar kalitenin ve şıklığın bileşimini yansıtıyor.


Matraş 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonundan tasarımlar görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2