› 
 › 
Pudra.com 24.01.2015

Melie by Melike Sevgililer Günü Koleksiyonu

Nazım Hikmet & Vera, Dali & Gala, Şah Cihan & Mümtaz Mahal, Güzel & Çirkin, Antonius & Kleopatra’nın muhteşem aşkları mücevher tasarımcısı Melike Kapıcıoğlu’nun Sevgililer Günü için hazırladığı Melie by Melike Gradiva Koleksiyonu'na ilham verdi.

Melie by Melike’den Gradiva Koleksiyonu

Nazım Hikmet’in Vera’ya, Dali’nin Gala’ya, Antonius’un Kleopatra’ya, Güzel’in Çirkin'e ve Şah Cihan’ın Mümtaz Mahal’e duyduğu aşk, Melie By Melike’nin Gradiva Koleksiyonu’nda, tutkunun ve aşkın sembolü olarak mücevherlerde hayat buldu. Zamansız çizgilerin hakim olduğu Gradiva Koleksiyonu'nda ana tema her zaman olduğu gibi aşk.

Sevgililer günü için güzel bir hediye olabilecek Melie by Melike Gradiva Koleksiyonu'nu görmek için galeriye tıklayın.

Renkli taşların sihrine inanan Melie’nin romantik tasarımcısı Melike Kapıcıoğlu, bu koleksiyonda da yine yakut, safir, turmalin, topaz gibi renkli taşlara tasarımlarında bolca yer vermiş. Koleksiyonu zamansız ve duygu yüklü yapan da her tasarımın arkasında yaşanan aşk hikâyeleri. Şah Cihan’ın sonsuz bir aşkla sevdiği Mümtaz Mahal'e yaptırdığı dünyanın yedi harikasından biri olan Tac Mahal’in duvar motiflerinden esinlenerek Tac Mahal serisi tasarlanmış. Shakespeare’in ünlü eseri "Antonious ve Kleopatra" oyunundan esinlenerek yaratılan Anthonious serisi, Kleopatra için söylenen sözlerin mücevhere yansıması adeta. Nazım Hikmet’in Vera’ya yazdığı mektuplardan ilham alan Nazım Hikmet&Vera serisi, ölümsüz aşk kelimelerinin mücevherde can bulması. Dali&Gala serisinde aşkın uçuk kaçıklığı ve gerçek üstülüğü vurgulanıyor. Güzel ve Çirkin serisinde saf duygularınız canlanabilir, çocukluğunuza hatırlarken gülümseyebilirsiniz. Melié By Melike’nin Nişantaşı’ndaki mağazasında bulabilirsiniz.

Melie by Melike
Adres:
Teşvikiye Mah. Atiye Sok. Uzay Apt. No:3 D:2 Nişantaşı
Telefon: (0 212) 283 00 12
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2