› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.06.2013

Olympia Le-Tan kitap görünümlü çantalar

Popülerliğini gitgide arttıran Olympia Le-Tan kitap çantalar, ünlülerin elinden düşmüyor. Bakın hangi ünlü isimler bu kitap şeklindeki portföylerden vazgeçmiyor...

Üzerinden çok zaman geçmedi; belki geçen yıl, belki de ondan biraz daha önceydi. Olympia Le-Tan, okurken hayranlık duyduğumuz ya da bir şekilde okumak için can attığımız kitapları çanta haline getirdi ve moda dünyasının içine çekti. Modayla yatıp kalkan bizler bu fikri çok sevdik. Artık hayranı olduğumuz kitapları gün boyu yanımızda taşıyarak, onları herkese tanıtma şansına erişecektik.



Öyle de oldu, ünlü isimler, moda blogger'ları, bir şekilde modanın içinde olan çoğu isim bu çantalara bayıldı. Kırmızı halı törenlerinde bile Olympia Le-Tan'ın kitap şeklindeki portföylerini görür olduk. Günler geçti, kitaplar yenilendi. Biz de acaba bu sezon hangi kitapları elimizde taşıyabileceğiz diye bekler olduk.

Gelin şimdi bu kitap şeklindeki portföylere yakından bakalım! Ünlülerin ve sokak stilleriyle merak uyandıran moda blogger'larının Olympia Le-Tan kitap çantalarını görmek için tıklayın!



Okunmasa da stilinize büyük bir katkıda bulunan bu kitaplar, belki de çevrenizdekilere o kitabı okumaları için ilham verebilir, ne dersiniz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2