› 
 › 
05.11.2020

Pandora'dan UNICEF'e özel koleksiyon: Değişim İçin Charm'lar

Pandora UNICEF’e destek olmaya devam ediyor. Sınırlı sayıda üretilen "Değişim İçin Charm'lar"dan edilen gelirin bir kısmı UNICEF’e bağışlanacak.

Pandora “Değişim İçin Charm’lar” kampanyasıyla UNICEF’e desteğini sürdürüyor.
 
Pandora geçtiğimiz sene başlattığı UNICEF işbirliğine bu sene de devam ediyor. Dünya Çocuklar Günü için özel bir etkinlik düzenleyen Pandora, Millie Bobby Brown’ın seslendirdiği bir de kısa film hazırladı.

Pandora, UNICEF desteğiyle genç zihinlere kendi geleceklerini hayal etme yolunda ilham vermeyi amaçlıyor. Danimarka'nın başkenti Kopenhag’da düzenlenen etkinlik, basit bir karton kutu kullanarak çocukların yaratıcılıklarını artırmak üzere planlandı. Bu etkinlikte dünyaca ünlü oyuncu ve Pandora marka elçisi Millie Bobby Brown’un seslendirdiği bir de kısa film çekildi.



Kendini ifade etme workshop’u boyunca çocuklar, tutkularını keşfetmeleri için teşvik edildi. Her çocuğa farklı materyaller verilerek ve bu materyaller ile geleceğe dair beklentilerini göstermeleri istendi ve geleceğin mimarı, çevre bilimcisi, atleti olacak çocuklar, ilgi alanları doğrultusunda yaratıcı işlere imza attı. 
 
Julius ve kardeşinin Pandora & Unicef etkinliğindeki akvaryum tasarımı
 
10 yaşındaki Julius: Yeni bir ev inşa etmek hakkında düşünmeyi çok seviyorum. Nasıl görünmeli, içinde hangi odalar olmalı gibi. Kardeşimle birlikte denizin altında yürüyebileceğimiz bir akvaryum inşa ettik çünkü kız kardeşim deniz canlılarını çok seviyor.
 
Pandora & Unicef Kendini İfade Etme Workshop'u

Pandora’nın UNICEF işbirliği fikrinin merkezinde, “Doğru yönlendirme ve destek ile, gençler potansiyellerini gerçekleştirebilir ve kendi seslerini bulabilirler.” düşüncesi yer alıyor.
 
Pandora & Unicef Kendini İfade Etme Workshop'u

Pandora CEO’su Alexander Lacik, devam eden işbirliğine dair açıklamalarda bulundu:

"Etkinliğimiz son derece tutkulu bir çocuk hakları savunucusu olan Millie Bobby Brown’un ilettiği önemli bir mesajı içeren ilham verici bir video ile sona erdi. Tüm çocuklar hayal kurar. Umarız videomuz tüm dünyadaki Pandora severlerin bu konuya dikkatini çeker."
 
Pandora & Unicef Kendini İfade Etme Workshop'u

2019’da başlayan işbirliğiyle birlikte Pandora, UNICEF’in 10 milyondan fazla çocuğa ve gence ulaşmasına, eğitim almasına ve gelecekte birer meslek sahibi olmasına destek oluyor.
 
UNICEF Danimarka Direktörü Karen Hækkerup ise: “Çocuklar ve gençler geleceğimizdir. Pandora’nın da desteğiyle, onlara yeni beceriler, enerji, heyecan ve fikirlerini aktarıp gerçekleştirebilecek olanaklar sağlamak üzere çalışıyoruz. Böylece, bulundukları topluma, ekonomiye ve ülkelerine faydalı vatandaşlar olacaktırlar.” dedi.
 
Pandora & Unicef Kendini İfade Etme Workshop'uDünya Çocuk Günü’nde UNICEF’e destek için de Pandora “Değişim İçin Charm’lar” koleksiyonuna yeni charm’lar ekledi.

Sınırlı sayıda üretilen ve açıldığında içinden kalp çıkan küre şeklindeki charm’lardan elde edilen gelirin bir kısmı UNICEF’e bağışlanacak.

Bu ve gelecek girişimler ile Pandora, çocuklara tutkularını ve potansiyellerini gerçekleştirmeleri için bir fırsat yaratarak gelecek neslin liderleri, değişim öncüleri ve girişimcileri yani geleceğimizi değiştirecek beyinler  olabilmeleri için destek oluyor.
 
Siz de Pandora’nın “Değişim için Charm’lar” koleksiyonuna göz atın ve UNICEF'in ulaştığı milyonlarca çocuğa destek olabilisiniz.

Koleksiyon görsellerine fotoğraf galerimizden ulaşabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2