› 
 › 
04.11.2020

Pandora'dan zamansız yeni yıl koleksiyonu: Timeless

Pandora, Timeless koleksiyonu ile yeni yıl yaklaşırken sevdiklerimize ne kadar özel olduklarını hissettirecek harika hediye seçenekleri sunuyor.

Pandora, Timeless koleksiyonunun bir parçası olarak klasik kalp formunu yeni dokunuşlarla canlandırdı. Benzersiz kesimdeki ışıltılı taş ve sürdürülebilir 925 ayar gümüş kullanımı sayesinde taşların doğal parlaklığı ortaya çıkarıldı.

Pandora’nın zamansız kalp formu; bileklik, yüzük, kolye ve küpelerde kullanılan eşsiz teknikler ile daha göz alıcı bir tasarıma kavuştu.
 
Parlak mavi taşlı kalpli yüzük

Bir Pandora klasiği olan, parlak mavi kalpli “Işıltılı Mavi Kalpli Yüzük” ise modern yorumlarla yenilendi Pandora Rose ile tasarlandı.
 
Pandora yeni yıl koleksiyonu: Timeless
 
İkonik şekillere, gökyüzünden ilham alan mavi taşların eşlik ettiği yeni tasarımlar, Pandora’nın benzersiz işçiliği ile elde tamamlanarak hazırlandı. Charm’lar, Pandora’nın %71 geri dönüştürülmüş 925 ayar gümüşü, Pandora Shine ve Pandora Rose ile bir arada şık ve zarif bir görünüm sunuyor.  

Pandora kalpli kolye timeless koleksiyonuPandora’nın Kreatif Direktörleri Francesco Terzo ve A. Filippo Ficarelli yenilenmiş Timeless koleksiyonunu şu sözlerle anlatıyor:

“Bu koleksiyonun klasik ama ışıltılı parçaları, yeni yılın yaklaşan coşkulu havasıyla da uyum içerisinde. Koleksiyondaki her bir parça şık ve zamansız görünümleri modern dokunuşlarla yorumluyor. Güzel sanatlardan ilham alınarak hayata geçirilen, bilezik, kolye, charm, yüzük ve küpeler, hem ışıltılı bir partiye hem de günlük stillere eşlik edecek tarzda olması nedeniyle, geniş bir kullanım alanı sunuyor.”
 
Unutulmaz anları Pandora Timeless koleksiyonuyla kutlamak için Pandora’nın eşsiz mücevher tasarımlarıyla, kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize ya da sevdiklerinize sevginizi gösterebilirsiniz. 

Pandora timeless koleksiyonu bileklik charmPandora Timeless koleksiyonuna dair görselleri fotoğraf galerimizden görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2