› 
 › 
07.02.2019

Pandora 2019 İlkbahar Yaz koleksiyonunu sundu

Pandora, İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonu, The House Cafe Atiye'de PR Fit'in düzenlediği özel lansmanla tanıtıldı. Koleksiyon 14 Mart'ta satışa sunulacak.

Pandora, İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunu, The House Cafe Atiye'de düzenlediği özel lansmanla sundu. PR Fit'in düzenlediği ve yoğun ilgi gören davette mekanın bir bahar bahçesine dönüştürülmüş dekoru beğeni topladı. 
 
Davete katılan isimler arasında; Özlem Güsar, Buse Terim, Şah Yaycı, Başak Pelister, Hande Anı Can, Alexis Gulliver, Billur Saatçi gibi isimler de vardı. 

Özel davette, Pandora'nın 14 Mart'ta Pandora severlerle buluşacak ilkbahar yaz koleksiyonuna uygun olarak davetlilere en sevdiği çiçeklerin elle boyandığı, baharı müjdeleyen ve D'li Dolu seramik atölyesinin özel yapımı olan özel tabaklar hediye edildi.
 
D'li Dolu tasarım tabaklar
D'li Dolu tasarımı çiçekli özel tabaklar


İlhamını doğanın gücünden alan koleksiyonda değişim, transformasyon, güç ve yaratıcılığı simgeleyen; kelebek, uğur böceği, dört yapraklı yonca, arı ve çiçek figürleri Pandora’nın yeni koleksiyonu kadınların kendileri gibi olabilmesini ve gerçek doğalarını kutlamalarını ifade ediyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2