› 
 › 
14.07.2020

Poison by Kıramer'den el yapımı kolye ve küpe koleksiyonu

Trend parçaları çilek aşkıyla bir araya getiren Poison by Kıramer'in yeni Strawberry Koleksiyonu'ndaki el yapımı kolye ve küpeleri yemek isteyebilirsiniz.

Trendleri takip ederek en moda ve aynı zamanda en zamansız takı koleksiyonlarını sunan Poison by Kıramer, bu yaz etkileyici ve şık görünmek isteyenleri Strawberry Koleksiyonu’yla buluşturuyor. Trend parçaları çilek aşkıyla bir araya getiren Strawberry Koleksiyonu’nda el yapımı kolye ve küpeler yer alıyor.
 
Strawberry bileklik ve küpeTasarım aksesuarı "ulaşılabilir kılmak" sloganıyla yola çıkan Poison by Kıramer, günümüzün trend sahibi insanının göz kamaştırıcı stilini sunuyor. Poison by Kıramer’ın stil tutkunlarına son hediyesi ise Strawberry Koleksiyonu oldu. Yaz tarzınıza bambaşka bir hava katacak koleksiyon, “Bu yaz çileksiz geçmez!” dedirtiyor.
 
Tamamı el yapımı mine ve altın kaplamalı bronz ürünlerden oluşan koleksiyonda, çileğin çekiciliğini yansıtan kırmızının ağırlıkta olduğu renkler tercih edildi.

Ürün: Strawberry Küpe 350 TL | Strawberry Kolye 1275 TL

Göz alıcı kolyelerin yanı sıra, minimal küpeler de koleksiyonun gözdeleri arasında yer alıyor. Farklı renkteki kıyafetiyle uyumlu bir görünüm isteyenler ise, 5 gün içerisinde diledikleri renklerle hazırlanan ürünlerine kavuşuyor.
 
Çilek kolye

Fotoğraf: Poison by Kıramer Strawberry Kırmızı Küpe 640 TL (Tamamı el yapımı mine ve altın kaplamalı bronz ürün)

Poison by Kıramer Strawberry Koleksiyonu’nda yer alan tasarımları keşfetmek için poisonbykiramer.com adresini ziyaret edebilir, koleksiyondaki trend parçalara aksesuar dolabınızda yer açarak yazın ışıltısını tarzınıza yansıtabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2