› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.04.2015

Pudra.com özel röportajı: Miranda Kerr

Swarovski'nin yüzü, ünlü model Miranda Kerr ile özel bir röportaj gerçekleştirdik. 32 yaşındaki güzel Miranda, Pudra.com okuyucularına Swarovski ile işbirliğini anlattı ve stil sırlarını paylaştı.

Hepimizin başarılarından, güzelliğinden ve beden ölçülerinden ilham aldığı Miranda Kerr, Swarovski 2015 İlkbahar-Yaz sezonunun kampanya yüzü olarak kameraların karşısına geçti. Enerjisi, sıcak gülümsemesi ve güzelliğiyle ortaya birbirinden güzel kareler çıktı. 13 yaşında bir derginin düzenlediği yarışmada birinci olunca moda dünyasında adını duyurmaya başlayan Miranda Kerr, adından söz ettiren kampanyaları, defileleri ve işbirlikleri ile günümüzün en popüler modelleri arasında yer alıyor. Miranda Kerr ile Pudra.com olarak Swarovski işbirliğini ve stilini konuştuk.

Pudra.com özel röportajı: Miranda Kerr

Pudra.com: Swarovski hakkında ne düşünüyorsunuz?
Miranda Kerr:
Swarovski koleksiyonlarının içindeki çok yönlülüğü ve detaylara özen göstermelerini seviyorum. Gerçekten her kadın için uygun bir şeyleri var çünkü her kadın Swarovski’nin parçaları gibi bireysel ve eşsiz. Eğer Swarovski’yi 3 kelimeyle tanımlamam gerekirse, ışıltılı, modern ve çok yönlü diyebilirim.

Swarovski’nin yüzü olmak nasıl bir duygu?
Swarovski kadını çok yönlü, ben de öyleyim. Anneyim, kızım, kız kardeşim, arkadaşım, girişimciyim, yazarım… Kişiliğimin birçok yönü var. Swarovski’yi bunu teşvik ettiği ve kucakladığı için seviyorum. Koleksiyonlarında kadınsılık ve güç bir arada ve gerçekten her kadın için bir şey var.

Swarovski 2015 İlkbahar-Yaz reklam çekimleri nasıl geçti? Kampanya yüzü olmak için tekrar beni seçmelerinden onur duydum. Onların mücevherlerini, detaylara dikkat etmelerini, ürünlerinin çok yönlülüğünü ve uygun fiyatlı oluşlarını seviyorum. Ayrıca tüm ürünleri kullanılabilir ve dolabınızdaki kıyafetlerle değişik şekillerde kullanılabilir. Beni baharın ruh haline sokan yeni parçalar ve ekiple çalışmak çok eğlenceliydi.

Swarovski 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonuna göz atmak için galerimize tıklayın.

Yeni koleksiyondaki favori parçanız hangisi?
Stardust’ın minik kristallerinin sağladığı harika ışıltıyı ve yeni tonlarını seviyorum. Swarovski’nin koleksiyonları oldukça geniş ve sadece bir parça seçmek oldukça zor. Swarovski 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda pastel tonlardan ve doğadan ilham alan motiflerin oldukça kadınsı ve yumuşak olduğunu söyleyebilirim. Kullanımları oldukça kolay ve anında görünüşünüze ışıltı ve çekicilik ekleyebiliyorsunuz.

Ne tür mücevherleri seviyorsunuz?
Günlük kullanım için basit ve narin parçaları seviyorum, akşam içinse sofistike olanları tercih ediyorum. Özellikle büyükannemin bana verdiği incileri seviyorum ama bu sıralar onu daha modern bir görüntü için farklı uzunluktaki kolyeler ve Cherie kolye ucuyla kombinleyerek kullanıyorum. Swarovski takılarını seviyorum. Çok fazla çeşitleri var ve her zaman, her hangi bir durum için görünüşünüze ışıltı katacak uygun bir parça bulabilirsiniz.

Tarzınızı nasıl tanımlarsınız?
Seksi ve rahat. Bir gömlek elbise, botlar, şal… Bu benim günlük üniformam.

Kırmızı halı etkinlikleri için ne giymeyi seversiniz?
Konu kırmızı halıysa, aksesuarlarla renk katmayı severim, özellikle küpeler ya da kolyelerle...

Ne giydiğinizde kendinizi seksi hissedersiniz?
İpek bir sabahlık.

Her kadının dolabında mutlaka olması gereken parçalar?
Kişiliklerini daha iyi ifade edebilecek bir mücevher.

Moda işinde olmasaydınız, ne yapıyor olurdunuz?
Eğer model olmasaydım, insanlara yardım etmeyi sevdiğim için beslenme sağlık psikolojisiyle ilgili bir kariyer tercih ederdim.

Miranda Kerr'in güzellik sırlarını öğrenmek için tıklayın.
Miranda Kerr'in formda kalma sırlarını öğrenmek için tıklayın.
Miranda Kerr'in mutluluk sırlarını öğrenmek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER