@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.04.2015

Miranda Kerr'in formda kalma sırları

Swarovski 2015 İlkbahar-Yaz sezonunun kampanya yüzü Miranda Kerr ile Pudra.com olarak özel bir röporaj gerçekleştirdik. Miranda Kerr, Pudra.com okuyucularına formda kalma ve beslenme sırlarını anlattı.

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, mükemmel vücut hatlarıyla hepimize ilham veriyor. Onun da birçok ünlü gibi kendine özgü formda kalma ve beslenme sırları var lelbette. Miranda Kerr, düzgün vücut hatlarını işte bu beslenme ve spor rutinlerine borçlu.

Miranda Kerr'in formda kalma sırları

Pudra.com: Egzersiz rutininiz nasıl? Doğumdan sonra vücudunuzu nasıl tekrar forma soktunuz?
Miranda Kerr: Egzersiz rutinim, tüm yıl boyunca aynı. Her gün sadece 20 dakika bile olsa aktif bir şeyler yapmaya çalışırım. Böylece hareketli ve formda kalabiliyorum. Ayrıca, pilates, bale ve direnç antrenmanlarını karıştırmayı seviyorum. Yoga da sağlıklı yaşam rutinimin özünde var, pratik yapmak ve derin nefes almak bana yardımcı olduğu gibi güç ve esneklik konusunda da işime yarıyor. Son olarak, oğlumla temiz havada yürüyüşe çıkmayı seviyorum.

Formunuzu nasıl koruyorsunuz?
Bunu her sabah vücudumu canlandırmak için uyguladığım kuru fırçalama işlemine borçluyum. Bu işlem kan dolaşımına oldukça iyi geliyor. Güzellik bakımım içinse masajı seviyorum, baş, bacak, ayak ya da sırt. Genelde profesyonel masözleri tercih ediyorum ama bir arkadaşım bana ayak masajı yapmayı teklif ederse de reddetmem.

Bize nasıl diyet önerileri verebilirsiniz? En çok neleri tüketirsiniz mesela?
İçinde iyi yağlar olduğu için avokadoyu seviyorum, yüzünüz ya da saçınız için kullanabilirsiz ayrıca yiyebilirsiniz de. 3 favori yiyeceğim ise; çikolata kaplı goji meyveleri, Hindistancevizi yağıyla hazırlanmış ev yapımı tatlı patates kızartmaları ve üçlü krem keçi peyniri. 12 yaşımdayken noni suyuyla tanıştım ve o zamandan beri kullanıyorum. Günde iki defa içiyorum, kolesterol seviyenizi korumaktan sindirime kadar her şeye yardımcı oluyor. Soğuk, preslenmiş yeşil meyve suları da enerjimi arttırıyor. Son olarak da, her sabah içine yarım limon koyduğum bir bardak sıcak su içiyorum.

Çalışmadığınız zamanlarda yemek yapmayı sever misiniz?
Evet! Favori yemeklerimden birisi, limon, sarımsak ve tumeric ile yapılmış organik tavuk göğsü. Ya da ıspanak, yeşil zeytin yağı ve avakado salatasıyla hazırlanmış ızgara somon.

Miranda Kerr'den stil sırlarını öğrenmek için tıklayın.
Miranda Kerr'in güzellik sırlarını öğrenmek için tıklayın.
Miranda Kerr'in mutluluk sırlarını öğrenmek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER