› 
 › 
26.02.2020

Sergio Rossi'den yeni ayakkabı koleksiyonu: srTwenty

Sergio Rossi yeni ayakkabı koleksiyonu srTwenty'yi Milano Moda Haftası'nda tanıttı. Koleksiyon ile 2000’lerin gösterişli cazibesini tekrar keşfediyoruz.

Ünlü İtalyan markası Sergio Rossi yeni ayakkabı koleksiyonu “srTwenty”yi Milano Moda Haftası’nda tanıttı. Markanın arşivinden aldığı ilhamla hazırlanan koleksiyon, modaseverleri 2000’lerin gösterişli cazibesini keşfetmeye çağırıyor.
 
Sergio Rossi yeni ayakkabı koleksiyonuSergio Rossi’nin yeni koleksiyonu srTwenty, feminen tasarımı, kusursuz işçiliğiyle dikkat çekiyor. Küt burun ve kum saati topuk detayının öne çıktığı koleksiyonda stiletto’dan terliğe, bootie’lerden çizmelere pek çok model yer alıyor.

Koleksiyondaki ayakkabı ve çizmeler, markanın arşivinden çıkan Sergio Rossi logolu küçük geometrik metalik toka ve değerli kristallerle süslenmiş kare toka seçeneği ile göz kamaştırıyor.
 
Yeşil, mor ve pembe tonlarında parlak ipek saten ve kristal kare tokasıyla koleksiyonun imza modeli olan kum saati formlu topuklu pump’ların, 60 mm ve 90 mm olmak üzere iki farklı yükseklik seçeneği bulunuyor.

Deri ve ruganın sofistike kullanımıyla zamansızlığı vurgulayan çizmelerde ise siyah, nude ve bordo tonları karşımıza çıkıyor.

Bağcık detaylı burnu açık bootie’ler 2000'lerin modasının şık ve ilham veren duygusallığını anımsatıyor. Canlı renklerdeki terlik ve sandaletler, markanın imzası ikonik pump stilettolar “srTwenty” koleksiyonunun gözde modelleri arasında dikkat çekiyor.
 
Sergio rossi

Fotoğraf galerimizden yeni koleksiyona ait detayları görebileceğiniz Sergio Rossi'nin tasarımlarına, BEYMEN’lerden ve www.beymen.com adresinden ulaşabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2