› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.07.2015

Sezonun en gözde ayakkabısı: Aquazzura Wild Thing

2015 yazında birçok moda ikonunun ve moda blogger'ının fotoğraflarında gördüğümüz bir ayakkabı var. Aquazzura’nın Wild Thing adındaki bu modelini ve moda severlerin bu ayakkabıyı nasıl kombinlediğini inceledik.

Sezonun en gözde ayakkabısı: Aquazzura Wild Thing

Her yıl diğer modellerin arasından sıyrılan ve sezona damgasını vuran bir parça karşımıza çıkıyor. Geçen yıl yaza damgasını vuran Lace-up modeli ile Aquazzura markası moda tutkunlarının favorisi olmuştu. Ünlü lüks ayakkabı markası bu yıl da sezonun en popüler ayakkabı modeline imzasını atan marka oldu.

Aquazzurra’nın Wild Thing ayakkabısını ve moda tutkunlarının bu ayakkabıyı nasıl kombinlediklerini görmek için galerimize tıklayın.

Şık ve kadınsı modeller ile dikkat çeken Aquazzura, Wild Thing adını verdiği ayakkabı ile bu yıl da yaz sezonunun en çok arzulanan modelini yaratmayı başardı. Birçok ünlü ismin ayağında görülen ve blogger'ların sahip olmak için adeta birbirleri ile yarıştığı ayakkabı satışa çıktıktan kısa süre sonra stoklarda tükendi.

ayakkabi moda stil tarz sezon gozde model aksesuar makaleici

785 dolardan satılan ayakkabının kırmızı, saks mavisi, siyah, pudra ve kum rengi bulunuyor. Tüm bu renkler arasında en gözde olanı ise kırmızı Wild Thing’ler. Birçok moda severin sahip olmak istediği ve neredeyse hiçbir satış noktasında kalmamış olan bu model bir arzu nesnesine dönüşmüş durumda.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2