› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.03.2014

Sezonun hit parçası: Bucket Bag

Pudra.com alışveriş listenize mutlaka eklemeniz gereken yeni ürünü açıklıyor: Bucket Bag. Şık olduğu kadar pratik de olan bu modeller sokak modasının vazgeçilmezi olacaklar!

Bahar dönemi için hem şık hem pratik hem de büyük bir çanta arıyorsanız bucket bag yani bohça çantalar tam da size göreler! Miranda Kerr ve Jennifer Lopez gibi isimlerin gündelik kombinlerinde sıkça karşımıza çıkan bu çantalar kısa zaman da büyük ilgi gördüler. Chanel'den Stella McCartney'e kadar pek çok markanın 2014 Bahar koleksiyonlarında kendilerine yer bulan Bucket Bag'ler bizim de radarımıza takıldılar.

Moda tarihine ilk kez 1932 yılında Louis Vuitton sayesinde giren ve 1990'larda oldukça popüler olan bu çantalar yeni sezonda tekrar canlandılar. Louis Vuitton'a veda ederken hazırladığı son koleksiyonunda ve kampanya çekiminde Bucket Bag'leri yeniden yorumlayan Jacobs, meslektaşları arasında da akım başlattı. Marc Jacobs'dan sonra Calvin Klein, Alexander Wang ve Chanel gibi markalarda da karşımıza çıkan torba çantalar moda dünyasındaki krallıklarını ilan ettiler.



Daha çok biker ya da bohem kombinlerle kullanılan Bucket Bag'ler spor kombinlere doğru adapte edildikleri zamanlarda da ortaya çok güzel görüntüler çıkartıyorlar. Kısa sort ve basic bir üstle oldukça şık duracak bu modellerin çizgili, açık renk versiyonları da sahil kombinlerinize farklılık katacaklar.

Eğer 2014 Baharında herkesden farklı olmak istiyorsanız Bucket Bag'ler için dolabınızda mutlaka yer açın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2