› 
 › 
14.08.2017

Sezonun trend gözlük modelleri

Geniş kare ve cat-eye gözlüklerle bu sezon sıkça karşılaşıyoruz. Etkisini 2018' de görmeye devam edeceğimiz trend güneş gözlüğü modelleri Pudra.com'da.

Sezonun trend gözlük modeller

Güneş gözlükleri yaz kış demeden her mevsimin favori aksesuarı oldu. "Bu sezon hangi model güneş gözlükleri trend oldu?" derseniz, işte cevabı!

Max Mara INGRID
Çarpıcı cat-eye silüeti ile dikkat çeken Max Mara Ingrid modeli, klasik  ve sofistike tasarım stilinin en üst düzeyde ifadesi. Metal yapıyı ustalıkla ortaya çıkaran gövdedeki yanal kesikler, sofistike İskandinav tasarımından esintiler barındırıyor.

Fendi FACETS modelleri
Geniş kare ve cat-eye formlu asetat iki Fendi modeli, cüretkar ve belirgin tasarımları ile sezonda ön plana çıkıyor. Saplarda,  markanın sembolik ikonik üçgen unsuru yeniden yorumlanıyor. Gövdede siyahtan pastel pembeye ve havanaya uzanan renk paleti, saplarda grafik tasarıma eşlik eden belirgin renk oynamaları ile birlikte modellerin feminen çekiciliğini vurguluyor.

Jimmy Choo DHELIA
İkonik Jimmy Choo dantel dokunuşu, Dhelia modelinin modern tasarımı ile yeniden yorumlanıyor. Gövdede göze çarpan, lenslerin üst kısmını saran incelikli metal işleme, benzersiz bir zarafet ortaya koyuyor. Hafif ve sofistike Jimmy Choo tasarımı, gövdede roze, paladyum ve gold metal detaylar ile dikkat çekiyor.

CARRERA Cat-Eye modelleri
Çabasız ve cool duruşu ile tüm dünyada benzersiz İtalyan tasarım anlayışını temsil eden Carrera, yeni sezonda feminen detaylarla ezber bozuyor. Carrera İlkbahar/Yaz 2017-18 Koleksiyonu’nda göze çarpan cat-eye modellerde, Carrera feminen tasarıma kendine has yorumunu katıyor. Pastel renk alternatifleri ile de sunulan modeller, yeni sezonun mutlaka edinilmesi gereken parçaları arasında yer alıyor.

Dolce Gabbana
İtalyan ekollerinden biri olan Dolce Gabbana, her sezon birbirine benzer esintiler barındıran koleksiyonlarıyla sıradanlık yaratmadan küçük dokunuşların farklılığını göz önüne seriyor. Bu sezon gözlük modellerinde renkler, yuvarlak çerçeveler ve detaylardan asla kaçmayan marka yine trendler arasında yerini alıyor.
 

Sezonun en trend gözlük modellerini görmek için galeriye tıklayın

POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2