› 
 › 
17.05.2018

Şimdi kağıttan Chumac buruşuk çantalar pek moda

Geleceğin modası geri dönüştürülebilir Tyvek kağıttan üretilen Chumac çantalarla clutchlar, bilgisayar çantaları ve gözlük kılıfları artık çok daha neşeli!

Buruş buruş clutchlar, bilgisayar çantaları ve gözlük kılıfları...

Geleceğin modası olarak gösterilen Tyvek kağıttan üretilen Chumac çantalarla, çantalar artık çok daha neşeli bir kulvara taşınıyor. Ağırlığı sadece 90 gram olan çantalar, kendinizi yoğun tempoda daha "hafif" hissetmenizi sağlıyor. Renkli, eğlenceli, enerjik tasarımlar, günlük hayatta yaşam tarzınızın tamamlayıcısı oluyor.

Chumac çantalar geri dönüştürülebilir özellikte!

Buruş buruş clutchlar, bilgisayar çantaları ve gözlük kılıfları yırtılmaya, suya, UV ışınlarına dayanıklı. Nefes alan Tyvek çantalar ‘geri dönüştürebilir’ özelliği sayesinde aynı zamanda çevreyi de koruyor.

Nezih Kırtasiye, Panel Kırtasiye, Barker Kırtasiye, Nokta Kırtasiye, kalemlik.com, markakalem.com, 49com.tr ve N11’de bulabileceğiniz ‘buruşuk’ çantaların fiyatları 8,50 ile 79,00 TL arasında değişiyor. Bu arada, bu çantaları buruşturup atmamanız ve ütülememeniz gerekiyor, aman dikkat.

Buruşuk çanta Chumac tasarımları bir çocuğun düş dünyasından ilham alarak yaratılıyor...
 
Özge Şahin

Chumac'ın yaratıcısı kadın girişimci Özge Şahin, tekdüzelikten sıkıldığı için Tyvek kağıtla modayı birleştirmiş ve Saga Tasarım bünyesinde günlük hayata kolayca uyum sağlayan, kullanışlı, hafif, dayanıklı, renkli, eğlenceli, şık çantalar üretmeye karar vermiş.

Markanın adının mimarı ise Özge Şahin’in 2 yaşındaki yeğeni Arya... Kucak yerine "Chumac" diyen Arya’nın düş dünyasından ilham alan yaratıcı tasarımlar, markaya saf ve çocuksu bir enerji katıyor.

Chumac çanta modelleri için galerimize tıklamayı unutmayın!

İlgili haberlerimiz:

​Doğaya dönüş: Hasır aksesuarlar
Hasır çantalar, şapkalar ve ayakkabılar yazın öne çıkan trendlerinden... Ünlü markalardan en güzel hasır aksesuarlar burada.

​Plajlardan Sokak Modasına Geçiş
En sevdiğin el çantasının yerini almak için birçok sebebi var! Büyük markalar tarafından sunulan hasır torbaların yeni yorumları çok şık ve sofistike.

​Pudra 5'te 5 stil radarında
Trendleri kendine has yorumuyla bütünleştiren moda tutkunları Pudra.com 5'te 5 radarında!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2