› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.05.2012

Skechers ile sağlıklı spor yapıyoruz!

Akıllı tabanlı ayakkabılarıyla hem fonksiyonel hem de şık ürünleri tercih edenlerin beğenisini kazanan Skechers, yeni sezona iddialı modelleriyle girdi.

Go Run modeli, 189 TL

Amerika’da en çok tercih edilen ayakkabı markalarından biri olan Skechers, Ağustos 2011’de girdiği Türkiye pazarında da büyük ilgi görüyor. Skechers, yeni sezonda yürüyüş ve koşuda yepyeni bir dönem başlatan modellerini daha sağlıklı bir vücuda kavuşmak isteyenlerin beğenisine sundu.

Skechers 2012 İlkbahar Yaz spor ayakkabı modellerini görmek için tıklayın.

Özellikle “Shape-ups” serisiyle dünyanın en çok tercih edilen ayakkabı markalarından biri haline gelen Skechers'ın yeni modelleri şöyle:

GO Run
GO Run yalınayak koşudan ilham alınarak tasarlandı. Zemine topukla temasın aksine, ayak tabanının ortasıyla temas etmeyi sağlayan taban teknolojisi bel ve eklemlerdeki baskıyı hafifletmeye yardımcı olarak sakatlanma riskini azaltıyor.

Yürüyüş ve koşunun yanı sıra günlük hayatta kullanmak için de ideal ve rahat bir ayakkabı olan GO Run, sadece 139 gramlık kadın ve 196 gramlık erkek modelleri ile rahatlığın keyfini yaşatıyor.





Shape-Ups LIV
Skechers LIV modelleri, “natural stride technology” (doğal yürüyüş teknolojisi) ile dizayn edilmiş. Hafifliği, esnekliği ve yumuşak Resalyte materyaliyle size gerekli tamponlamayı sunarak eklemlerinizi koruyor.

İlk giydiğiniz anda farkını hissetiren ayakkabılar, aynı zamanda yürürken ve koşarken yaşadığınız bel, sırt ve eklem ağrılarınızın azalmasına yardımcı oluyor.

Kim Kardashian, Britney Spears ve Hugh Jackman gibi yıldızların giydiği Shape Ups modelleri, vücut şekillendirme teknolojisi tasarımı nedeniyle vücudu şekle sokuyor, kalori yakmaya yardımcı oluyor ve kan akışını düzenliyor.
(Resimdeki ayakkabı 189 TL.)







Skechers SRR Resistance Runner
Spor yapanlar, özellikle de koşmayı sevenler aradıkları pek çok özelliği Skechers SRR serisinde bulabilecekler.

Bu serinin en önemli özelliği; özel taban materyali sayesinde, ayağın ortasıyla zemine temas etmeyi sağlayarak, sizi ileri doğru itiyor. Böylece daha rahat ve akıcı bir koşu deneyimi yaşıyorsunuz.

Günlük kullanımda konfor ve rahatlık arayanlar için de oldukça uygun olan SRR’ları ayağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz.

(Alt resimdeki ayakkabı 239 TL.)







Türkiye satış noktaları

Mağazalar: Boyner, YKM, SPX, Intersport, Yalıspor, Sportive gibi büyük perakende noktaları dahil olmak üzere 100’den fazla satış noktasına tüketiciyle buluşuyor.

Online: Pabbuc.com, Zizigo.com, Sporcum.com, Sporena.com, Morhipo.com, Zidaya.com
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2