› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.06.2016

Swarovski ilhamını yıldızlardan alıyor

Swarovski, '16/17 Sonbahar-Kış koleksiyonu olan "Crystal Galaxy" ile uzay ve galaksi temasını mücevherlere yansıtıyor. Yeni koleksiyon Pudra.com'da.

Swarovski, 2016-2017 Sonbahar-Kış "Crystal Galaxy" koleksiyonunda büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralıyor. Sanat, mimari, tasarım ve film dünyasında yıllar boyunca sanatçıların ilham kaynağı olan uzay ve galaksi, bu defa Swarovski'nin ilham kaynağı.

Karlie Kloss'un yüzü olduğu Swarovski''nin yeni koleksiyonunda takım yıldızlarından, yörüngedeki gezegenlere, kozmik gece renklerinden, ışıltılı buz saçaklarına kadar modernliği göz kamaştıran son moda parçalar bir arada. Koleksiyonda, siyah, gece mavisi ve buzlu berrak kristal gibi donuk tonlardan oluşan renk paleti kullanılmış.

Swarovski  2016-2017 Sonbahar-Kış "Crystal Galaxy" koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.

Zamansız zarif parçalardan sıradışı son moda takı parçalarına kadar farklı stillerde seçenekler sunan koleksiyonda, galaksinin sessizliğini yansıtan sadelik ve ton geçişleri ön planda. Ağırlıklı olarak kristalin kullanıldığı Swarovski Sonbahar-Kış koleksiyonu bu kışın vazgeçilmezi olacak gibi duruyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2