› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.06.2015

Swarovski Sonbahar-Kış 2015-2016 takı koleksiyonu

Swarovski 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonu doğadan ve İngiliz bahçelerinden ilham alarak yaratılmış. 'Winter Gardens' isimli yeni koleksiyondaki görkemli kolyeler, renkli kristal kullanılan yüzükler ve zen tasarımlar dikkat çekiyor. Tüm koleksiyon Pudra.com'da.

Işıltı deyince aklınıza Swarovski geliyorsa sizi hemen Swarovski 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile tanıştıralım. 2015 İlkbahar koleksiyonunda olduğu gibi doğadan ve büyülü bahçelerden ilham alarak oluşturulan koleksiyon 'Winter Gardens' ismini taşıyor. Swarovski’nin kreatif direktörü Nathalie Colin'e göre doğa sonsuz bir ilham kaynağı. Bu koleksiyonda da çokça doğa temalı takılar kullanılmış. Aynı zamanda romantik ve kadınsı dantellerden esinlenen takılar ve aksesuarlar da var.

Koleksiyonda öne çıkan renkler sonbahar çiçeklerinin solgun renkleri, böğürtlen ve yeşilin tonları. 2015-2016 Sonbahar-Kış 'Winter Gardens' koleksiyonunun en güzel yanı şık bir elbiseden beyaz gömlek-jean ikilisine kadar farklı tarzlardaki her kıyafetle kombinlenebiliyor olması. Sade, minimalist ve modern takıların yanı sıra eklektik tarza takılar da dikkat çekici. Renkli kristaller, zincir detaylarla birlikte kullanılınca ortaya yeni ve farklı bir Swarovski tarzı çıkmış. Biz Pudra.com editörleri olarak bu yeni yaklaşımı çok sevdik.

Swarovski 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonuna galerimizden göz atabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2