› 
 › 
13.04.2023

Eastpak'ten animasyon serisinden ilham koleksiyon

The Simpsons serisinden detayları ve karakterleri içeren altı farklı baskı ve desen çeşidi ile tasarlanan The Simpsons x Eastpak Koleksiyonu görücüye çıktı

İkonik televizyon serisi The Simpsons'dan ilham alan Eastpak, eğlenceli koleksiyonunu satışa sundu. The Simpsons x Eastpak Koleksiyonu, The Simpsons animasyon serisinden detayları ve karakterleri içeren altı farklı baskı ve desen çeşidi ile tasarlandı.
 
1989'dan bu yana Amerikan durum komedi serisi olan The Simpsons ile iş birliği yapan Eastpak keyifli bir koleksiyona imza attı. Sevimli karakterleri ve güldüren hikayeleriyle dünyada birçok kişinin favorisi haline The Simpsons animasyon serisinden detaylara sahip bu koleksiyon sırt çantası, bel çantası, omuz çantası ve dizüstü bilgisayar kılıfı gibi birden fazla modelden oluşuyor. 

İkonik Sırt Çantası Padded Pak’r
 
The Simpsons & Eastpak

Koleksiyon içerisinde yer alan ikonik sırt çantası Padded Pak’r’larda, Springfield'da yaşayan birbirinden farklı karakterleri içeren The Simpsons Cast of Thousands modeli ve Eastpak'ın klasik siyah kumaşı üzerinde Homer karakterinin yer aldığı The Simpsons Black olan 2 çanta boydan boya baskıya sahip. Diğer 3 model ise, sarı kumaş üzerinde The Simpsons Homer, siyah kumaş üzerinde The Simpsons Bart ve ikonik kanepenin yer aldığı The Simpsons Couch’tan oluşuyor. Çantaların üzerinde aynı zamanda The Simpsons ve Eastpak logoları da yer alıyor.

Hareketli Springer Bel Çantası

Sürekli hareket halindekiler için tasarlanmış, fermuarlı ana bölme, ayarlanabilir bel askısı ve arkadaki gizli fermuarlı bölme ile tamamlanan klasik bel çantası modeli The Simpsons ve Eastpak logoları ile koleksiyonda yerini alıyor.

Bilgisayar Kılıfı Blanket M 
 
Bilgisayar Kılıfı Blanket M 

15” dizüstü bilgisayarların birçoğu sığabildiği yastıklı ve fermuarlı dizüstü bilgisayar kılıfı ise sarı kumaş üzerinde The Simpsons Homer veya siyah kumaş üzerinde The Simpsons Bart baskılarıyla koleksiyonun fark yaratan tasarımlarından.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2