› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.07.2014

Tüm moda ikonlarının ayağındaki ayakkabı

Bu yaz Rihanna’dan Olivia Palermo’ya tüm moda ikonlarının ayağında gördüğümüz bağcıklı stiletto'ları tüm detayları ile masaya yatırıyoruz.

Moda ikonlarının üzerinde bazı aksesuarlara birden çok kez rastladığınızda, bu bir trend alarmı olabilir. Son zamanlarda Rihanna, Olivia Palermo ve Alexa Chung gibi tüm it-girl’lerin ayağında özellikle bir model dikkatimizi çekti: bağcıklı stiletto'lar. Sivri burunlu ve ince topuklu bu stiletto'lar, ince birer bağcık ile önden bağlanarak ayağı sarıyor. Bu seksi ayakkabı modeli Christian Louboutin’den Jeffrey Campbell’a kadar birçok ünlü tarasımcının koleksiyonlarında yer alıyor. Özellikle süet modellerin dikkat çektiği stiletto'larda, rugandan dantele, yılan derisine kadar farklı materyaller öne çıkıyor. Genelde sivri, kapalı burun kullanılmasına rağmen yaza uygun açık burunlar da tasarımcılar tarafından tercih edilenlerden.

Tüm moda ikonlarının ayakkabısı olan bağcıklı stiletto modellerine göz atmak için galerimize tıklayın.


Rihanna’nın akşam yemeğine giderken siyah kısa bir elbise ile kombinlemeyi tercih ettiği stiletto'lar kırmızı tabanından anlaşıldığı gibi tabii ki Christian Louboutin. Ünlü ayakkabı markasının "Impera" adlı modelinde kullanılan lazer kesim ve pvc, modele yeni bir soluk getirmiş.
itgirl ayakkabi 2014 yaz model trend mkl

Kim demiş süet kış ayakkabısıdır diye? Olivia Palermo, Aquazurra marka koyu yeşil renkli süet stiletto'ları, monokrom grafik desenli yazlık kombinasyonu altında harikalar yaratmış.

itgirl ayakkabi bagcikli stiletto Chiara Ferragni Aimee Song
Chiara Ferragni ve Aimee Song

Kombinlendiği kıyafete anında seksi bir hava katan bağcıklı stiletto'lar resmi olarak hayatımıza girmiş durumda. İsterseniz şimdiden indirimlerden bir çift edinin, isterseniz yeni çıkacak modellere yatırım yapın, ama moda ikonlarının tercihi bu trendi es geçmeyin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2