@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.01.2014

2014 Kayak modası

Sonunda kar göründü. Kayak merkezleri bu hafta sonundan itibaren karlar altında olacak. Hem sömestr tatilinde hem de sonraki günlerde kayak planları yapıyorsanız, bavulunuza ekleyebileceğiniz sezon parçaları Pudra.com'da!

Sezon karsız geçiyordu aslında. Neyse ki meteoroloji kar yağacağını duyurdu. Önümüzdeki günlerde kayak pistleri dolmaya başlayacak. Bu yüzden Pudra.com olarak hemen bir kayak modası dosyası hazırladık.

Kayak sporu da her yıl kendi trendlerini belirliyor. Bu yıl en dikkat çekici trend, canlı renklerin yerini beyaz, siyah, mavi, kırmızı, yeşil gibi ana renklere bırakması. Vücut ısınını koruyan, su geçirmeyen kayak kıyafetleri son teknoloji kullanılarak tasarlanıyor. Geçmiş yıllarda pistleri saran desenli kıyafetlerin yerine bu yıl düz renkli olanların popüler olduğunu görüyoruz. Kayak tulumlarının çoktan modasının geçtiğini, artık pantolon ve montların revaçta olduğunu bilmeyen kaldı mı?



Kayak kıyafetleri sadece rahat ve fonksiyonel değil, artık vücut hatlarını ortaya çıkaran, estetik tasarımlar tercih ediliyor. Geçmiş yıllardaki bol kesim kayak kıyafetlerini unutun. Kayak botlarında ise yine renkli tasarımlar gözde. Güvenli spor keyfi için kask kullanmak çok önemli, kaskların desenli ve canlı renkli altermatiflerini bulmak mümkün.

2014 kayak kıyafetleri ve aksesuarlarında neler moda görmek için tıklayın.

Kayak sonrası sucuk partileri ve şömine keyfi için kalın örgü ve yün kazaklar, uzun boğazlı modeller, renkli tasarımlar tercih ediliyor. Tayt ve dar pantolonlarsa partilerin vazgeçilmezi. Bavulunuzu hazırlamadan önce sizin için seçtiğimiz parçaları 2014 Kayak şıklığı başlıklı galerimizden inceleyin ve Boyner, Kutup Ayısı, Sportive, Tchibo, Columbia, Decathlon, Bogner gibi mağazaları ziyaret edin.

POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2