06.02.2018

Banana Republic'ten Sevgililer Günü için hediye önerileri

Banana Republic, her mevsim stiliyle bir adım önde olmak ve Sevgililer Günü'nde en şık hediyeyi seçmek isteyen çiftlere 2018 koleksiyonunu sunuyor.

Stiliyle her mevsim bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, Sevgililer Günü’nde en şık hediyeyi seçmek isteyen çiftler için birbirinden zarif parçalarıyla muhteşem hediye önerileri sunuyor.

Sevgililer Günü’nde stil sahibi şık bir parçayla sevdiklerinin gönlünde yer etmek isteyenler, Banana Republic’e davetli.

Banana Republic’in kadın koleksiyonunda yer alan iddialı ve zamansız parçalardan biri ikonik sloan pantolonlar, "power strech" özellikli kumaşlarıyla vücuda şekil veriyor. Düşük bel ve dar kesim özellikleriyle fit bir görünüm sunan sloan pantolonlar, sevgilisinin her güne ayrı bir tarz katmasını isteyenler için harika bir hediye alternatifi olmaya aday.

Banana Republic 2018 koleksiyonuBanana Republic’in vücut hatlarıyla mükemmel uyum sağlayarak göz alıcı kesimleriyle fark yaratan şık gömlek ve bluzlarının yanı sıra, inci detaylı aksesuarları da sevdiklerinizin unutamayacağı hediyeler arasına girebilir. Sevgililer günü için ideal hediye seçeneklerini görmek, Banana Republic 2018 Kış koleksiyonu hakkında bilgi sahibi olmak için galerimize göz atmayı unutmayın!

İlgili haberler: 

Tıklayın: Sevgililer Günü için restoran önerileri (2018)
14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşiniz veya sevgiliniz ile nereye gideceğinize henüz karar veremediyseniz, size özel mekan önerilerimize mutlaka göz atın!

Tıklayın: 14 Şubat 2018 Sevgililer Günü için hediye önerileri
Bu Sevgililer Günü için sevdiğinize ne hediye alsam diye düşünüyorsanız, seçimlerinize yardımcı olacak alternatifler Pudra.com'da.

Tıklayın: Sevgililer Günü'ne özel deniz mahsüllü risotto tarifi
Sevdiklerinize özel akşam yemeğini benzersiz kılmak, romantizmi kutlamak için özel bir menü hazırlamak istiyorsanız deniz mahsüllü risotto tam size göre.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2