17.10.2022

Bu sezon adımlarımız daha renkli, daha cesur ve çok daha sağlam!

Renkleri, teknolojisi ve rahatlığı ile öne çıkan Camper bu sezon daha renkli, çok daha sağlam ve çok daha cesur! Camper'ın bu sezon sürprizi ise CamperLab!

Camper yeni sezonda bitkisel tabaklanmış deri, geri dönüştürülmüş yün, organik pamuk ve selüloz bazlı tencel ve bambu gibi dayanıklı, sertifikalı malzemelerin kullanılmasının yanı sıra genel atıkların azaltılmasına da öncelik veriyor. Camper bu sezon bize sadece daha renkli, daha cesur modeller değil, aynı zamanda çok daha sağlam adımlar vaat ediyor. Camper'ın hem CamperLab koleksiyonu hem de klasik Camper sezon ürünerinde GORE-TEX ve Michelin imzası da var. 2022-2023 kış sezonunda ekstra sıcaklık için Primaloft izolasyon malzemesi tercih edilmiş.

Camper ekibinin her dönem en gelişmiş tasarımlar için çalıştığına dikkat çeken Camper Türkiye, Rusya, CIS, MEA Camper Bölge Direktörü Ulaş Divarcı; “Bu sezon Camper tutkunlarını çok daha özel modeller bekliyor. Camper ayakkabıların su geçirmemesi için Goretex malzemeler kullanılıyor. Ekstra sıcaklık için Primaloft izolasyon malzemesi tercih edilirken, iyi bir kış tutuşu ve kaydırmazlık için ise Michelin ve Vibram dış tabanları içeren ayakkabılar üretiliyor. Ayakkabılarda bulunan bambu elyafı, yün astarlar ve kauçuk burun koruyucuları da koleksiyonun esnekliğine ve rahatlığına katkıda bulunuyor. Bu geliştirmeler ile Camper sürdürülebilir değerlere el uzatmaya devam ediyor. Ve tabi bu sezon bizi heyecanlandıran bir diğer durum ise CAMPERLAB ürünlerini ilk kez Türkiye’ye getirdik. Çok farklı ve birbirinden özel modeller moda severlere ilham olacağına inanıyoruz.” diyerek yeni sezonun farkına dikkat çekiyor.

CAMPER'IN YENİ SEZONU ŞEHİRDE VE DOĞADA 24 SAATİN HER ANINA HİZMET EDİYOR
 
Camper


Spor ayakkabılardan topuklu ayakkabılara, renkli botlardan sıra dışı topuklu terliklere kadar uzanan geniş ve rengarenk Camper kadın koleksiyonu ikonik modelleri ile bu sezon kadınların favorisi olacak. 
  • Çok renkli Twins loaferlar ve iki tonlu Junction ayakkabılar ile fonksiyonel ofis giyimine eğlenceli bir yaklaşım sunuyor.
  • Ground outdoor ayakkabı gibi alışılmadık ve macera sever stillerle doğaya göz kırpıyor. Bu sırada günlük şehir yaşamını da Bonnie botlar ile renklendirmeyi unutmuyor. Koleksiyonda meşe, adaçayı, derin mavi, siyah ve gri gibi kış tonlarıyla doğadan ilham alırken bir yandan da ofis mavisi, post-it sarısı ve dosya kırmızısı gibi göz alıcı renklerle iş ve eğlence dünyasını yeni sezonda bir araya getiriyor. 
  • Cesur silüetler ve renklerin karakterize ettiği çarpıcı Kiara modeli OrthoLite® Recycled™ iç tabanı ve deri astarlı kauçuk dış tabanı ile sürdürülebilir konforu ve cesareti bir arada sunuyor. Hem bot hem de maskülen stildeki topuklu ayakkabı seçeneklerinden oluşan bu modelin ikonik siyahı ve göz alıcı pembesi cesur kadınların ayakkabı koleksiyonunda yerini alacak. 
  • Kıvrımlı topuk yapısıyla zarafetin buluştuğu Thelma modeli, hafif ve esnek yapısını EVA tabandan alırken sağlamlık ve rahatlığını da PU dış tabanından alıyor. Parlak siyah deri rengi ile şık kombinlerin olmazsa olmazı haline dönüşecek bu modelin canlı sarı rengi ise dikkatleri bu sezon ayaklara çekecek.
  • Her sezon daha iyi malzemeler ve geri dönüştürülmüş bileşenlerin bir araya getirilmesiyle üretilen Taylor, bu sezon da klasik makosen modeli ve eğlenceli detaylarıyla karşımıza çıkıyor. Gerçekten benzersiz olan uyumsuz stiller sunarak, ayakkabıların aynı olması gerektiği fikrine meydan okuyan TWINS konsepti ile günlük şehir yaşamını daha da renklendiriyor.
  • Kolayca sökülüp geri dönüştürülmek için tasarlanan Junction, minimum malzeme ile üretiliyor. Ekstra dayanıklı dikişlere sahip yapısı, premium deri dış yüzeyi ve çıkarılabilen kauçuk burnu ile dayanıklılık ve kaliteyi birleştiriyor. Şehir yaşamı için mükemmel bir seçim olacak unisex bir model olan Junction 3 farklı tasarımla karşınıza çıkıyor. Farklı renklerde ve parlaklıklarda derilere sahip bu ayakkabılar, turuncu, vanilya ve mavi tonlu çıkarılabilir burunlarıyla contrast yaratırken göz alıcı bir görüntü ortaya çıkarıyor.

SEZONUN ÖZELLİKLERİ
 
camper 2
 
  • Camper artık B Corp sertifikalı 
  • Koleksiyonlarının üst yüzeylerinin %100’ü saf plastik içermiyor, plastik sadece geri dönüştürülmüş olarak kullanılıyor.
  • Kullanılan derilerin ve pamukların  %100’ü deri endüstrisi genelinde sürdürülebilir çevresel uygulamaları dikkate alan sertifikalı üreticiler tarafından üretilen deriler ve sertifikalı organik pamuklardan üretilen kumaşlar ile tasarlanıyor. 
  • Dış tabanlarının %47’si doğal ya da geri dönüştürülmüş materyallerden oluşuyor.
  • Yeni koleksiyondaki modellerin en az bir ya da daha fazla sürdürülebilir bileşen içermesine çalışıyor. 
 
Camperlab
 
  • Camper ayakkabıların su geçirmemesi için Goretex malzemeler kullanılmış. 
  • Ekstra sıcaklık için Primaloft izolasyon malzemesi tercih edilmiş
  • İyi bir kış tutuşu ve kaydırmazlık için ise Michelin ve Vibram dış tabanları içeren ayakkabılar üretilmiş.
  • Ayakkabılarda bulunan bambu elyafı, yün astarlar ve kauçuk burun koruyucuları da koleksiyonun esnekliğine ve rahatlığına katkıda bulunuyor. 

TEHLİKELİ KİMYASALLARDAN TAMAMEN VAZGEÇİYOR!

Camper eski sezonlardan gelen mevcut malzemelere ve tekniklere yenilik katarken, boyanmamış bir deri olan Ozette’in üretim sürecinde tehlikeli kimyasalların kullanımından tamamen vazgeçiyor. Atıklardan elde edilen deri geri dönüştürülüp patchwork ve kesiklerde kullanılırken toprak pirinç kabuğundan yapılan yeni bitki bazlı bir karbon nötr malzemenin de tanıtılmasıyla bu koleksiyon Camper'ın bugüne kadarki en sürdürülebilir koleksiyonu haline gelmiş bulunuyor. Camper yeni sezonda bitkisel tabaklanmış deri, geri dönüştürülmüş yün, organik pamuk ve selüloz bazlı tencel ve bambu gibi dayanıklı, sertifikalı malzemelerin kullanılmasının yanı sıra genel atıkların azaltılmasına da öncelik veriyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2