20.05.2023

Limitli koleksiyon ürünlerinde orijinallik sertifikası (Türkiye'de bir ilk)

Ciddi paralar vererek aldığınız lüks ürünlerin orijinalliğine emin misiniz?? Artık limitli koleksiyon ürünlere orijinallik sertifikası veren bir mağaza var

Moda dünyasına limited edition ürünlerle yön veren Ikonik Store; her ürüne özel orijinalliği onaylanan, kaşelenen ve kişi adına yapılacak ‘Orijinallik Sertifikası’ ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Lüks ürünlerde orijinallik sertifikası ile Türkiye'de bir ilk

Mağaza bünyesinde pek çok limited edition ürüne yer veren Ikonik Store, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek satın alınan her ürün için  kaşelenen orijinallik sertifikası veriyor. Satın alınan ürünün yanında gelen NFC kartıyla, telefonunuza gireceğiniz kişisel bilgileriniz ile orijinallik sertifikasına sahip olmak artık Ikonik Store ile çok kolay.
 
Orijinallik serfikası

Jordan, Nike, Louis Vuitton, Off-White x Jordan, Converse x Off-White, Dior, Supreme gibi lüks marka karması ile stil ikonlarının adresi olan Ikonik Store; titizlikle gerçekleştirdiği orijinallik ve kalite kontrolleri sonrası isme özel hazırlanan orijinallik sertifikası ile güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor. 
 
Orijinallik sertifikası

Her sezonun en özel, en seçkin ürünlerinin yer aldığı büyük bir kategori ve marka zenginliğine ev sahipliği yapan Ikonik Store kişiselleştirilmiş hizmet anlayışı ile fark yaratıyor. 

BU HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Sahte Louis Vuitton çanta nasıl anlaşılır?
İnternetten alışveriş yaparken duyduğunuz endişelere bir son verin. Orijinal olmadığından şüphe ettiğiniz parçaları, markaları tanıyın. Örneğin, Louis Vuitton'un gerçeği ile sahtesi arasındaki farklar nasıl anlaşılır?

Sahte Chanel nasıl anlaşılır?
İnternetten satışta çok rağbet gören markalar arasında Chanel de var. Yüzlerce doları sahte bir çantaya yatırmadan rehberimizi mutlaka okuyun.

​Sahte parfüm nasıl anlaşılır?
Sahte parfümleri orjinalinden nasıl ayırırız? Farkları neler? Hepsi pudra.com'da...

​Alerji yapan imitasyon küpeleri kullanmanın basit yolu
Alerji yapan imitasyon küpelerinizi atmanıza gerek yok. İşte renk renk, desen desen küpelerinizi kullanmanın basit yöntemi!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER