02.12.2017

Kış alışverişinin olmazsa olmazları

Ayakkabıdan çantaya, eldivenden nemlendiriciye kışın mutlaka almanız gerekenlerin listesi Pudra.com'da.

Moda ne kadar değişirse her kış dolabınızda mutlaka olması gereken klasik parçalar vardır. Alışveriş listenizi hazırlarken yer vermeniz gerekenleri sizler için sıraladık. 

Kış alışverişinin olmazsa olmazları

1) Bot
Soğuk havalara ve yağmurlu günlere karşı iyi bir botunuz mutlaka olmalı. Topuklu ayakkabı giymeyi tercih edenler kış aylarında da topuklu bot veya çizmeleri tercih ediyorlar. Ancak söz konusu olan kar olduğunda, topuklu modeller sıkıntılı olabilir. Karlı günlere uygun hem sıcak tutacak hem de kar üstünde de olsa rahat yürümenize olanak sağlayacak kar botlarından mutlaka edinin. 

Sezonun en trend ankle bot modelleri (2018-2019)
2018-2019 sezonunda ayakkabı seçiminde sezon trendini yakalamak istiyorsanız ayak bileği hizasındaki hem şık hem de rahat ankle botlar favoriniz olabilir!
 
bot            
2) Yün paltolar

Kış alışverişinin olmazsa olmazı renk renk desen desen yün paltolar. Ne kadar kat kat giyinseniz de hiçbir şey kabanın yerini, sıcaklığını almıyor. Eğer mümkünse bu yıl tercihinizi renklilerden yana kullanabilirsiniz.
palto

3) Bol kazaklar
Soğuk kış günlerinde hem işe giderken hem arkadaşlarınızla dışarıya çıkacağınız zaman uzun kazaklar kurtarıcı oluyor. Bu sezon özellikle bol eteklerin üzerine giyerek şık bir tarz yakalayabilirsiniz.
bol kazak

4) Eldiven – atkı – şapka
Bu üçlü dolabınızı olmazsa olmazıdır. Bütün kış kullanmasanız da mutlaka kullanacağınız günler gelecektir. Bere kullanmayı pek sevmiyorsanız yün kumaştan fedora (fötr) şapkalar veya geniş kenarlı şapkaları size uygun olabilir. Ya da kulaklık takarak kulaklarınızın üşümesini engelleyebilirsiniz.

Atkı alacağınız zaman ise geniş ve uzun olanlardan tercih ederseniz şal olarak da kullanabilirsiniz.
 
eldiven

5) Çorap
Yün elbiselerinizle veya eteklerinizle birlikte giyeceğiniz külotlu çoraplar mutlaka dolabınızda bulunmalı. Ayrıca evde giyeceğiniz kalın çoraplar kışın kurtarıcınız olacak. Maalesef ayaklarınız üşüdüğü zaman ısınmanız çok daha zor oluyor.
 
corap                          
6) Nemlendirici

Havanın kuru ve soğuk olması ellerinizin, yüzünüzün ve hatta dudaklarınızın da kurumasına neden oluyor. Bu nedenle mutlaka nemlendirici kullanmalısınız. Evden çıkarken ellerinize, yüzünüze ve dudaklarınıza sürmelisiniz.
cilt


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER