selen serdaroglu profil foto2
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Sezonun en trend ankle bot modelleri (2018-2019)

2018-2019 sezonunda ayakkabı seçiminde sezon trendini yakalamak istiyorsanız ayak bileği hizasındaki hem şık hem de rahat ankle botlar favoriniz olabilir!

İZLE: ELBİSEYE UYGUN AYAKKABI SEÇİMİ👇 

Uzunluğu genellikle ayak bileği hizasında veya biraz yukarıda olan, topuklu ya da düz modelleri bulunan ankle botlar, sezon trendlerine yön veren en hit parçaları oluşturuyor. Üstelik modada sınırların kalktığı bu dönemde ankle botlar pek çok farklı topuk seçenekleri sayesinde size gündüz rahatlık, gece ise kendine güvenli bir şıklık vadediyor.
 
Üstelik bu yıl bilekte bot renklerinde siyah ve kahverengiden ibaret bir kısıtlama yok. Renk skalasında yer alan kırmızı, mor, beyaz ve ekru gibi farklı tonların yanı sıra bakır tonlarındaki metalik botlar, siyah ve kırmızıyı daha da güçlü kılan rugan modeller de sezonun en iddialı trendlerinden...
 
Divarese 2018-2019 sezonu
Divarese 2018-2019 Kış Sezonu
Daha fazla iddia arayanlar için sezonun en hit deseni leopar, ankle botlarda da söz sahibi. Haki ile buluşarak yeniden yorumlanan leopar deseni, en minimal kombinlerde dahi tüm dikkatleri üzerine çekecek kadar etkili. Böylece sade bir kombin ve özel bir tek parça ile stilinizi konuşturmanız mümkün oluyor. 
 
Pantolon botları olarak bilinen; firmaların satış stratejisine göre, high cut veya ankle gibi isimlerle alınan bilekte botlar sezonda sadece pantolonlarla değil, uçuşan eteklerle, minilerle, kısa paçalı pantolonlarla da rahatlıkla kombinlenebiliyor. Ankle botları sezonun favori parçalarına dönüştüren bir diğer özellikleri ise fark yaratan detayları. Metal piercing ve kemer tokalarla hareketlenen modeller, şıklıktan uzaklaşmadan adımlara iddia katmak için başvurulacak en yetkili mercii.
 
2018-2019 sezonunda sonbahar, kış mevsimi boyunca topuklu giyerek rahat etmek ve stilden ödün vermemenin sırrı ankle botlarda saklı.

Farklı stillere uygun birçok ankle bot modelini görmek için galerimize mutlaka tıklayın.
 
Ankle botlarla sonbahar-kış stili
Şık topuklu bilekte botlarınızı dilerseniz gece elbiselerinizle de kombinleyebilirsiniz.

Topuklu ankle bot
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2