selen serdaroglu profil foto2
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Arda Türkmen ile MSA'da balkabağı başrolünde workshop

Sonbaharın muhteşem renklerini Arda Türkmen & Bosch iş birliğiyle Mutfak Sanatları Akademisi'nde lezzetli bir etkinlikte karşıladık!

Sonbaharın büyülü renklerini Mutfak Sanatları Akademisi'nde (MSA) Arda Türkmen ve Bosch iş birliği ile gerçekleştirilen etkinlikle karşıladık. Bu sayede hem Şef Arda Türkmen'in eşsiz reçetelerini canlı canlı uygulama fırsatı bulduk hem de etkinliğe katılan basın mensubu ve influencer'lardan oluşan 14  takım olarak eğlenceli anlar yaşadık. Tariflerin sonuçlarını birlikte tattık. Etkinlik sayesinde Bosch Küçük Ev Aletleri'nin en iyi ürünlerini deneyimlerken, aynı zamanda Mutfak Sanatları Akademisi'nin de güler yüzlü ekibi ile tanışma fırsatı bulduk.

Arda Türkmen ile MSA'da balkabağı başrolünde workshop

Arda Türkmen ile Mutfak Sanatları Akademisi'nde gerçekleştirilen ve Bosch Küçük Ev Aletleri iş birliğinde yapılan workshop'ta lezzetin ve teknolojinin kusursuz bir birleşimini sundu. MSA Marketing & Digital Transformation Mehtap Alp bu iş birliği hakkında, "MSA olarak, teknoloji ve mutfak sanatını bir araya getiren bu tür etkinliklerle katılımcılara benzersiz bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz. Bosch ile iş birliği yapmak, mutfakta sıradanlığın ötesine geçmemize olanak tanıdı." dedi.
 
Arda Türkmen

Benim de dahil olduğum Workshop'ta, basın mensubu ve influencer'lardan oluşan 14 takım yer aldı. Katılımcılar arasında Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, Deniz Özpınar Öztürk ve eşi Alican Öztürk ile Melodi Elbirliler de vardı.
 
Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım
Etkinlikte, Arda Türkmen'in yönlendirmesiyle sonbaharın mükemmel lezzeti balkabağı çorbası, çıtır nohut ve kakaolu balkabaklı muffin yaptık.
 
Balkabaklı muffin

Bu sayede hem Arda Türkmen'le eğlendik hem de Bosch Ev Aletleri'nin teknolojik gücü ve MSA'nın mutfak sanatındaki uzmanlığıyla unutulmaz bir deneyim yaşadık. 
 
Şef Arda Türkmen etkinlikle ilgili olarak, "Sonbahar, doğanın bize sunduğu en taze ve lezzetli malzemelerle dolu. Bosch'un inovatif mutfak aletleri ile bu malzemeleri kullanarak mevsimin en leziz tariflerini kolayca hazırlamak mümkün. Katılımcılarla bu deneyimi paylaşmak benim için büyük bir zevkti." şeklinde konuştu.
 
Bosch

Bosch Kıdemli Pazarlama Müdürü Özlem Koçdar, etkinlik hakkında "Bosch’ un geliştirdiği ürün ve teknolojiler, kalbi mutfakta atan herkes için mükemmel sonuçlara ulaşmayı zahmetsiz hale getiriyor ve sınırsız olanaklar sunuyor. Bosch ile herkesin bir şefe dönüşebileceğine inanıyoruz. Bu workshop, markamızın mutfaktaki fonksiyonelliğini ve yenilikçi yaklaşımını vurguluyor ve misafirlerimize şefimiz Arda Türkmen’in ve MSA’nın desteği ile keyifli bir deneyim yaşatıyor." açıklamasında bulundu. 
 
Arda Türkmen sonbahar tarifleri
Yazımın sonuna gelirken, tariflerin reçetesini paylaşmazsam olmazdı. Tabii ki balkabaklı çorba favorim oldu ama ben içine patates yerine kereviz katıyorum. Enfes bir koku ve tat veriyor. Sizin de aklınızda olsun :)


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER