14.12.2020

KNITSS'den yeni yıl için kapsül koleksiyon

Stilini özgürce ortaya koyan güçlü kadınları ilham alan KNITSS’in Yeni Yıl kapsül koleksiyonu ile ışıltılı bir yılbaşı sizi bekliyor.

Özgün stilin temsilcisi KNITSS, “Yeni Yıl” kapsül koleksiyonu ile yeni başlangıçlara eşlik ediyor.

Nefes alabilen %100 İtalyan iplikler ile yüksek kalite standartlarında üretilen yeni yıl kapsül koleksiyonu, yeni yılın enerjisini hissettiren anahtar parçalar sunuyor.

Kimono takımKimono pantolon takımı, vücudu saran elbiselerle kadın siluetini güçlü bir şekilde ortaya çıkarıyor ve yılbaşı stilinize eşlik ediyor.

KNITSS, yılbaşına özel tasarladığı romantik deseni ışıltılı kırmızı tonları siyahla harmanlayarak yeni yıl şıklığını özgün bir tarzla bütünleştiriyor.

KNITSS ile yeni yılda sevdiklerinize özgün ve özgür bir stil hediye edin

Hem kendi hem sevdikleri hem de özgün hediye alternatifleri arayanlar için mükemmel bir seçim olan KNITSS'de yılbaşına özel seçili ürünlerde %30 indirim mevcut.

KNITSS Sonbahar/Kış koleksiyonu: "POWERFUL ALLURE"

KNITSS, sizi ve sevdiklerinizi en iyi kalitedeki İtalyan ipliklerinden örülen triko elbise, etek, triko üst, pantolon, ceket alternatifleri ile yılbaşı ruhunu özgürce yaşamaya davet ediyor.

Knitss kırmızı elbiseKNITSS tasarımlarına Akmerkez, Nişantaşı Abdi İpekçi ve Ankara Armada KNITSS mağazalarından ulaşabilir; ayrıca dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinde alışveriş yapabilirsiniz.

KNITSS'in yeni yıl için hazırladığı kapsül koleksiyondaki ürünlere ve fiyatlarına fotoğraf galerimizden ulaşabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2