14.08.2020

Online alışverişte doğru bedeni bulma sorununa son!

Tüketicilerin mağzalara gitmeden kendilerine uygun bedenleri bulabilmesini sağlayan MySizeID uygulaması ile Nocturne yeni bir işbirliğine imza attı.

Beden ölçme uygulaması MySizeID™ ile kadın moda markası NOCTURNE yeni bir işbirliğine imza attı.

Mağazalarda hijyen önlemleri kapsamında kabin kısıtlamalarına gidilmesi, onlinle alışverişin artması ile tüketicilerin evden çıkmalarına gerek kalmadan kendilerine uygun bedenleri bulabilmesini sağlayan MySizeID, hatalı beden sonucu iade oranlarını düşürürken, alışveriş deneyimini daha iyi hale getirmeyi hedefliyor.
 
mysizeid

 
MySizeID™’ın yenilikçi teknolojisi, müşterilerin akıllı telefonlarıyla zahmetsizce kendi ölçülerini bire bir bulup diledikleri markadaki bedenlerini tespit etmelerini sağlıyor. Böylece tüketiciler içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde evden çıkmalarına gerek kalmadan kendilerine uygun bedenleri bulabiliyor. Bu iş birliğiyle birlikte MySizeID™, NOCTURNE’ün iade oranlarını düşürürken alışveriş oranıyla birlikte sepet büyüklüğünü de artırmayı hedefliyor.

NOCTURNE CEO’su Can Tarlan, konuyla ilgili görüşlerini şöyle açıklıyor: “Nocturne olarak, e-ticarette en sık karşılaştığımız iade sebeplerinden biri beden uyuşmazlığı. Söz konusu sorun, müşterilerimizin gündelik koşuşturmaları içinde ekstra zaman ve efor harcamalarına yol açıyor. Tam da bu nedenle MySizeID™’nin çok önemli bir girişime imza attığını düşünüyorum. Yaptığımız iş birliği sayesinde müşterilerimizin MySizeID™ uygulaması aracılığıyla doğru beden ölçülerine kolayca ulaşacaklarını ve nocturne.com.tr’den kendileri için en uygun ürünü satın alabileceklerini umuyoruz.”

MySize CEO’su Ronen Luzon ise NOCTURNE iş birliğiyle ilgili olarak; “İleri görüşlü kadın moda markası olan NOCTURNE ile bir arada çalışmaktan mutluyuz. MySizeID™ ile birlikte NOCTURNE, alışveriş sepetinden satın almasız çıkışlarını ve online iadelerini düşürürken gelirini artırabilir. Hedefimiz,

mysizeid
Hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde çalışan MySizeID uygulaması ile doğru bedeninizi öğrenip alışveriş yapmadan önce Nocturne'ün yeni koleksiyonu hakkında fikir sahibi olmak için fotoğraf galerimizi gezebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2