25.08.2023

Okula dönüş döneminde kıyafet alışverişi önerileri

4 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Okula dönüş döneminde ihtiyaçlarınızı listeleyip alışverişe öyle çıkmanızda fayda var.

4 Eylül Pazartesi günü 2023-24 eğitim öğretim yılı başlıyor. Haliyle çocuklar kadar aileler de çok heyecanlı. Markalar 'back to school' dönemine çok sıkı bir şekilde hazırlandı ve çocuklar için harika koleksiyonlar çıkardı. İhtiyaçlarınızı listelediyseniz, alışverişe çıkmadan önce bu koleksiyonlara göz atmanızda fayda var.

Okula dönüş döneminde kıyafet alışverişi önerileri

Okula dönüş dönemi hem anne babalar hem de çocuklar için yılın en heyecanlı dönemlerinden biri. Özenle alınan okul araç gereçleri, yeni kıyafetler çocukları ve aileleri başarılı bir yıla hazır kılıyor. Üstelik pek çok marka okula dönüş heyecanında ailelere ortak oluyor ve yeni koleksiyonları ile çocukları yepyeni bir yıla hazırlamaya yardımcı oluyor.

Pek çok marka mini mini birlerden, lise ve üniversite dönemindeki gençler için koleksiyonlarını yeniledi. Bu markaların başında Beymen geliyor. Sadece kıyafet değil, okul ihtiyaçları için de pek çok seçenek sunan Beymen'de tüm yıl boyunca çocuğunuzun ihtiyacı olan her şeyi tek seferde bulmanız mümkün.

BEYMEN
 
BEYMEN WE ARE BACK OKULA DÖNÜŞ KOLEKSİYONLARI

İlk zilin çalmasına sayılı günler kala Beymen, yeni kampanyası “We’re Back!” ile okula dönüş heyecanına ortak oluyor. Beymen, okul alışverişini son güne bırakmak istemeyenler için; giyimden ayakkabıya, çantadan kırtasiyeye, teknolojik ürünlerden çalışma odası mobilyalarına uzanan hayatın her alanına dokunan ayrıcalıklı ve geniş seçkisiyle yüzlerce seçenek sunuyor.
 
Beymen, okula dönüşün unutulmaz buluşmalarına stil sahibi tasarımlarla eşlik ediyor. Kenzo, Chloe, Off-White, Marc Jacobs, Loewe, Isabel Marant, Valentino ve Dsquared2’nin aralarında yer aldığı modaevlerinin tişörtleri ve sweatshirtlerinden, kolej ceketlerine, eşofman takımlarından denim pantolonlara uzanan tasarımlar maksimum konfor ve şıklık sunuyor. Dünya markalarının en yeni sneakerları,  Eastpak’in renkli ve fonksiyonel çantaları, Ami ve Polo Ralph Lauren’in şapka modelleri kombinasyonlara stil sahibi dokunuşlar yapıyor.

Ayrıca dizüstü bilgisayarlar, bluetooth kulaklıklar, tabletler ve mouse’lar da Beymen'in okul hayatını kolaylaştıran teknoloji seçkisinde yer alıyor. En son teknoloji ürünlerden kırtasiye çeşitlerine, ergonomik çalışma masası ve sandalyelere uzanan hayatın her alanına hitap eden benzersiz yaşam ürünleri Beymen.com’da ve Beymen’lerde sizleri bekliyor!

H&M
 
HM - BST

H&M'in okula dönüş koleksiyonu şimdi tüm mağazalarda ve online olarak hm.com'da satışta.
Koleksiyonda beyaz, bej, mavi ve siyah gibi klasik renklerin yanında parlak renkler ve canlı baskılar da yer alıyor. Trend detaylar moda seviyesini yükseltiyor ve çocuklar ve bebekler için eşleştirilmesi kolay, eğlenceli ve ilham verici bir koleksiyon yaratıyor. Büyüleyici elbiseler ve zarif bluzlar, kot pantolonlar, sevimli kazaklar ve kısa üstlerle uyum sağlıyor. Çizgili gömlekler, rahat tişörtler ve havalı kapüşonlu üstler, dayanıklı denim, şık pantolonlar ve rahat eşofmanlarla kombinleniyor.

Okula dönüş kampansında koleksiyona ek olarak, İstanbul Akasya mağazasında 3 Eylül tarihine kadar sürecek olan Okula Dönüş buluşmaları düzenleniyor.  Tüm hafta boyunca çocuklara özel eğlenceli ve eğitici atölyelerin yanı sıra 2 Eylül ve 3 Eylül tarihlerinde Ceyda Düvenci moderatörlüğünde okula dönüş konuşmaları yer alacak. Ayrıca, 1-3 Eylül tarihleri arasında H&M Member’lara özel tüm çocuk ürünlerinde 750 TL ve üstü alışverişte 15 % indirim fırsatı sunuluyor.

HEMINGTON
Hemington Boyswear koleksiyonu

Hemington, okula dönüş dönemini hem şık hem keyifli hale getiriyor. Hemington Boyswear koleksiyonunda yer alan tasarımlar saf pamuklu gömlekler, chino pantolonlar, polo yaka t-shirtler, triko çocuk ceket modelleri oğlunuz için kaliteli ve şık seçenekler sunuyor. Koleksiyonda kullanılan yüksek kaliteli materyaller, uzun ömürlü ve dayanıklı giyim parçaları sunuyor. Çocuğunuzun yeni okul dönemine eşlik edecek kaliteyi garanti ediyor. En değer verdikleriniz için özenle tasarlanan koleksiyon hassas ciltleri de gözetiyor. Saf pamuklu kumaşlar, cilde dostça bir dokunuş sağlarken, rahatlık ve konforun da anahtarı oluyor. 

GUESS KIDS
 
GUESS KIDS okula dönüş koleksiyonu 2023


Ceketlerden denimlere, spor giyime ve aksesuarlara, GUESS Kids 2023 Okula Dönüş koleksiyonu rengarenk, rahat ve eğlenceli. GUESS, bu sezon ortası koleksiyonda en sevilen tarzlarını canlı batik desenler, ikonik grafik baskılar, yüksek teknoloji kumaşlar, yeni kesimler ve detaylarla baştan yaratıyor.

Tarz sahibi parçalardan oluşan Kız Çocuk koleksiyonu sportif giyimde geniş bir yelpaze sunarken, baleden ilham alarak markanın ikonik Peony desenini ve batik desenleri yeniden yorumluyor.
Erkek Çocuk koleksiyonu, sokakların tarzını benimseyen havalı tasarımlarla dolu geniş bir yelpaze sunuyor.

BENETTON

Bugünlerde çocuklar ne yapmak istedikleri kadar nasıl giyineceklerini de kendileri seçmek istiyorlar. Yaratıcılıklarını ifade ettiklerini görmek her zaman güzel, ancak çocukların da söyledikleri gibi Eylül ayında "yeniden yola koyulma" zamanı. Çocukların bitmeyen enerjisi her zaman okulun ya da sabahları onları aceleyle giydirmek zorunda olan ebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamıyor.
 
Benetton okula dönüş koleksiyonu

Bir fikir olarak United Colors of Benetton üniformasını sunuyor: Mini çiçek desenleri, mini etek, ceket, hırka ya da patenci eteği ve uyumlu optik desenli sweatshirtlerle tam bir görünüm yakalamak mümkün. Ya da ekose kıyafete ne dersiniz? Kız için mini elbise ve dantelli ceket, erkek için gömlek ve iplik boyalı ceket ile stil sahibi bir başlangıç için mükemmel kombinasyonlar Eylül ayı itibariyle Benetton Çocuk koleksiyonlarında!

IN STREET

Dünyaca ünlü markaların yer aldığı IN STREET Okula Dönüş Koleksiyonu, her yaştan öğrenci için birbirinden rahat ve trend model alternatifleri sunuyor. Casual modellerden sportif modellere kadar, okulun yoğun temposuna ayak uyduracak ayakkabılarla rahat adımlar sunan IN STREET; beyaz tabanlı ayakkabılar, renkli şerit ve bağcık detaylı modeller ile her yaştan öğrencinin kombinine rahatlıkla eşlik ediyor. IN STREET mağazalarında; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri yer alıyor.

FLO
FLO - BTS

Twentify tarafından gerçekleştirilen Çocuk Ayakkabı Kullanım ve Tutum Araştırması'na göre ‘Annelerin 1 Numaralı Tercihi’ olan FLO, yeni okul dönemini çocukların deneyimine renk ve eğlence katacak özel bir koleksiyon ile karşılıyor. Çocukların renkli dünyası için sayısız model sunan FLO’nun yeni okul dönemi için hazırladığı birbirinden renkli ve eğlenceli Okula Dönüş Koleksiyonu’na göz atmadan okul alışverişinizi tamamlamayın. Kinetix, Polaris, Lumberjack, Reebok gibi lider markaların yer aldığı Okula Dönüş Koleksiyonu dünyaca ünlü karakterler olan Spiderman, Batman, Frozen ve Elsa lisanslı ürünleri ve okul alışverişlerinin tamamlayıcısı olan çanta, kalemlik, su matarası gibi yüzlerce ürün seçeneği ile çocukları bekliyor.

POLARİS 
Polaris - Back to School
Çocukları konforlu ve birbirinden güzel ayakkabılarla buluşturan Polaris, yeni okul döneminde de minik adımlara eşlik ediyor! Okulda severek tercih edilecek modeller Polaris’te çocukları bekliyor. Rahat tabanları ile sıkça tercih edilen Polaris sneakerlar ve panduflar, hem kız hem de erkek çocuklar için pek çok model alternatifiyle bu sezon da miniklerin favorisi oluyor. Okulda rahatlıkla kullanılabilecek siyah, pembe, lacivert ve gri rengin ön planda olduğu sneakerları renkli şeritler ve cırt cırt detayları süslüyor.

PENTİ

PENTİ OKULA DÖNÜŞ KOLEKSİYONU 2023
Bu sezon Penti’de okula dönüş kombinleri yazın sıcaklığını anımsatan çiçek desenleri ve sevimli hayvan baskılarıyla dolu. Hem kız hem erkek çocukları için birden fazla kombin sunan Penti ‘Back To School Koleksiyonu’, çocukların okula dönüşünü mutlu hale getiriyor. Kolej havasını hissettiren tasarımlardan oluşan kız ve erkek çocuk grubu; çiçek desenleri ve kolej baskılarıyla çocukların okula dönüş tarzına havalı bir görünüm kazandırırken iç giyim ürünleri ise pijama takımlarıyla karıştır & yakıştır yapılarak kullanılabiliyor. 

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Okula başlayacak çocukların seveceği 40 ürün
Okul alışverişinde anne ve babalara fikir vermesi için çocukların çok seveceği okul ürünlerinden bir liste hazırladık.

Çocuk okula nasıl hazırlanır?
Okul korkusu neden olur? Çocuk okula gitmeye nasıl ikna edilir? Uzman Psikolog Feriha Şenkaya Dildar’dan okula hazırlık önerileri Pudra.com’da.

Fiziksel özellikleri vurgulanan çocuklar yeteneklerini keşfedemiyor
Klinik Psikolog Aynur Sayım, çocuklukta fiziksel özelliği vurgulanan çocukların yeteneklerini keşfedemediğini ve ergenliğin 8'e kadar düştüğünü vurguladı.

Çocuğunuz gerçekten hasta mı yoksa okuldan mı korkuyor?
Çocuğunuzun yaşadığı sıkıntının, karın ağrısı vb. hastalık belirtilerinin okula gitme korkusundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını nasıl anlayabilirsiniz?

Çocuğum çok soru soruyor, ne yapmalıyım?
Çocukların sürekli 'neden?' dediği bir dönem vardır. Cevabı alsalar da tatmin olmazlar Üstelik bazen cevabı zor sorularla bizleri köşeye sıkıştırabilirler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER