17.10.2018

Oleg Cassini'den yeni yıla özel abiye koleksiyonu: Bright & Bold

Oleg Cassini; Bright and Bold adını verdiği 10 parçalık kapsül koleksiyonda yeni yıl heyecanını maksimalist kalıplar ve aksesuarlarla ele almış.

Dünyada dört yüzden fazla noktada yer alan Oleg Cassini; gelinlik ve gece elbisesindeki iddiasını kapsül koleksiyonlarla bir ileri seviyeye taşımaya kararlı. Marka, Bright and Bold adını verdiği 10 parçalık kapsül koleksiyonda yeni yıl heyecanını maksimalist kalıplar ve aksesuarlarla kendine has bir tasarım bakış açısıyla ele alıyor. Limitli sayıda tüm Oleg Cassini mağazalarında ve web siteside Kasım sonu itibariyle satışa sunulacak koleksiyon, partiden özel davetlere cesur bir stile imza atmak isteyen kadınların yardımına koşuyor.

Oleg Cassini yeni yılda stilinizdeki iddiayı bir adım daha ileriye taşıyor. Yılbaşına özel olarak hazırladığı 10 parçalık yeni koleksiyonu Bright and Bold’da yer alan her bir parça sezon trendlerinden etkilenmiş.
 
Oleg Cassini Yılbaşı Koleksiyonu
 
Oleg Cassini Yılbaşı Koleksiyonu


Kendinden simli, ışığı olduğu gibi yansıtan kumaşları; payetler, ince el işlemeleri, danteller ve tüller ve tüylerle buluşturan koleksiyonda miniden maksiye, uzun kol detaylarından straplez kesimlere kadar bir çok farklı stil yer alıyor.

Oleg CassiniKış düğünlerinden yeni yıl sabahına kadar uzanacak partilere kadar bir çok davette rahatlıkla giyilebilir koleksiyon; Oleg Cassini’nin smart&functional (akıllı ve kullanışlı) tasarım felsefesine göre oluşturulmuş. Her bir dolapta olması gereken anahtar parçalar, 2019’un öncü kış trendlerine göre ele alınmış.

Bright & Bold koleksiyonunda derin V yaka detayları payetli kumaşlarla birleştirerek cesur bir görünümün kodları oluşturulurken; romantik danteller prenses kesim kabarık mini eteklere eşlik ediyor ve romantik stilinden taviz vermeyenler için iyi bir seçenek oluşturuyor. Kış sezonunun trend renklerinden olan siyah rengin ön planda olduğu koleksiyona, 2018 yılına damgasını vuran altın ve gümüşün ışıltılı tonları eşlik ediyor.

Oleg Cassini, doğal ışıltısını kalıplar ve iddialı görünümlerle birleştirerek gecenin yıldızı olmak isteyen herkesi koleksiyonunu incelemeye davet ediyor.
 
Kısa siyah yılbaşı parti elbisesi 2019 Oleg Cassini
Sınırlı sayıda ve kısa süreli olarak satışta olacak özel koleksiyona Kasım ayı itibariyle www.olegcassini.com.tr web adresinden ya da Oleg Cassini mağazalarından ulaşabilirsiniz. Koleksiyon görselleri için galerimize göz atabilirsiniz. 

 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2