01.12.2017

Paşabahçe Mağazaları'ndan yılbaşına özel binlerce hediye seçeneği...

Yeni yıla girerken hem sevdiklerinizi hem de kendinizi mutlu etmenin yolu Paşabahçe Mağazaları'ndan geçiyor.

Paşabahçe Mağazaları

Evimiz, en huzurlu ve mutlu olduğumuz alanlardan biri. Dekorasyonundan sofra düzenine kadar her detayı ile ilgilendiğimiz evimizde, yılbaşı hazırlıklarına zarif ve etkili dokunuşlar getirmenin zamanı geldi. Bu nedenle Paşabahçe Mağazaları’nda hayatın tam da içinden hem sevdiklerinizi mutlu edecek hem de hayatınızın en özel anlarında sizinle olacak,her gün sofranıza, sohbetlerinize ya da heyecanlı hazırlıklarınıza tanıklık ve eşlik edecek binlerce hediye seçeneği var.

Paşabahçe Cam UstasıYılbaşı için sevdiklerine en unutulmaz hediyeyi vermek isteyenler için  "Yaşam" ve "Butik" bölümlerinde binlerce ürün çeşidi sunan Paşabahçe Mağazaları sayesinde, sevdiğiniz ve değer verdiğiniz insanları yılın en keyifli döneminde hatırlayacak ve kendilerini özel hissetmelerini sağlayacaksınız. Bunun için tek yapmanız gereken binlerce özgün tasarım ve ürün arasından o özel hediyeyi seçmek olacak. 

Yılbaşının renkli ve heyecanlı geri sayımını konseptine yansıtan Paşabahçe Mağazaları'nın ürün gamında kupalardan çerçevelere, fincan takımlarından bardaklara ve birbirinden şık vazolara kadar birçok farklı hediye seçeneği yer alıyor. 

Paşabahçe Cam Ustası - VazoMutfakta vakit geçirmeyi sevenlerden, yılbaşını yeni evlerinde ilk kez geçirecek olanlara; yeni yılı sakin geçirmek isteyenlerden koleksiyonerlere kadar herkese uygun en özel hediyeler Paşabahçe Mağazaları'nda kendisini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Paşabahçe Mağazaları yılbaşı sofralarını da unutmamış. Yeni yıla girerken kurulacak özel sofralarda kullanılacak çatal bıçaklardan masa örtüsüne, peçeteden servis ürünlerine, karaflardan kadehlere ve şamdanlara kadar birçok göz kamaştırıcı detay Paşabahçe Mağazaları'nda! Hatta öyle ki, yeni yıla özel ürünler veya en eğlenceli partilerde hayatı kolaylaştıracak onlarca aksesuar arasından seçim yapmak sizi epey zorlayacağa benziyor.

Paşabahçe Viski TakımıAlışveriş yapmaya vakit bulamayan ve yılbaşı için hediye almak isteyenlere www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapma imkanı var. Online mağazadan Paşabahçe Mağazaları'nın ürünlerini inceleyebilir ve yılbaşı alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

"Peki ne alabilirim?" diyenler için, Paşabahçe Mağazaları koleksiyonlarından pudra.com okuyucuları için seçtiğimiz özel ürünlerin bulunduğu galerimize mutlaka göz atın.
 
Paşabahçe Çay Takımı
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2