19.09.2018

Sagaza 2018 koleksiyonunda romantik sonbahar etkisi

Sagaza 2018 Sonbahar-Kış koleksiyonunda ipek tül ve dantel dokunuşlar transparan ile buluşuyor. Sagaza'nın hafif ve doğal şıklık formülü ise el işçiliği!

Yükselen couture markası Sagaza, Türk kadınlarını yeni sezonda romantizm dolu şeffaf hissi bırakan tonlara davet ediyor.

İpek tül ve dantel dokunuşların transparan ile buluştuğu Sagaza elbiselerinde, el işçiliği ile hafif ve doğal şıklığın formülü yazılıyor. Sonbahara pudramsı bir dokunuş yapılıyor.
 
Sagaza Kreatif Direktörü Zelia Kaçar, zıtlıkların uyumunu ortaya çıkaran bu koleksiyonda “Bir yanda pudra pembenin masumiyeti, bir yanda transparan tül detayların cazibesi ile şampanya tonlarının asaletini buluşturduk.” diyerek, sezondaki ana duyguları özetliyor.

Sagaza elbise detayHaute couture ve couture tasarımlarıyla kendisinden söz ettiren, genç ve her yaş kadının yükselen markası Sagaza; bu sezonda da pudra pembeden şampanya tonlarına, gül kurusundan ten rengi tonlarına uzanan koleksiyonuyla sevenleriyle buluşuyor. Sonbaharın tatlı serin havalarında düğünlerde, davetlerde ışıldamak isteyen kendine güvenen şık kadınların tercihi Sagaza; gece elbisesi, parti kıyafetleri ve gelinlikleriyle hazır ve kişiye özel tasarımlarını beğeniye sunuyor.
 
Sagaza tasarımlarına ve kişiye özel dikim hizmetine Nişantaşı Valikonağı caddesindeki mağaza ve showroom’larından ulaşabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2