Pudra.com 13.10.2014

Topshop by Marques Almeida koleksiyonu Ekim’de mağazalarda

Topshop, 2014-2105 Sonbahar Kış sezonu için Marques Almeida ile işbirliği yapıyor. Ekim ayında Topshop Nişantaşı mağazasında olacak koleksiyonun en göz alıcı modelleri Pudra.com'da.

Topshop'un yeni tasarımcı koleksiyonunu merakla bekliyorduk. 2014-2015 Sonbahar Kış koleksiyonu içinde yer alarak Ekim ayında mağazalarda satışa sunulacak Topshop by Marques Almeida koleksiyonu Topshop'un ultra cool dünyasına yeni bir pencere açıyor. Bu koleksiyon, tasarım ikilisinin modern ve yeni tarzını yansıtıyor. 90’lara, grunge ve genç stillere göndermelerde bulunan Marques’ Almeida, farklı kumaşların kullanıldığı parçalarla 90’lardan ilham alarak yeni bir gardırop oluşturuyor. Sonuç genç ve rahat bir stil!

Marques Almeida koleksiyonu şöyle anlatıyor: "Topshop ile işbirliğimiz en eğlenceli çalışmalarımızdan biri. Araştırmalarımızı her zaman gençlere ve markamızı kurduğumuzdan bu yana hep “gençlik kuralı” diye adlandırdığımız bir stile yoğunlaştırıyoruz. Bu koleksiyonu hazırlarken de arşivlerimize geri döndük, eski i-D, The Face, Corinne Day ve Kate Moss çekimlerini bulduk. Marta’nın kız kardeşi Sofia ve arkadaşlarımız bu koleksiyonu oluşturmamızda önemli bir rol oynadı çünkü bu kıyafetler hep giymeyi istediğimiz parçalar!" Pudra editörleri bu kıyafetleri mağazalarda görmek için sabırsızlanıyor.

Koleksiyonda Marques’ Almeida’nın artık imzası haline gelen denim, yoğun olarak kullanılmış. Streç olmayan kumaş koyu indigo, ağartılmış mavi ve beyaz renklerde öne çıkıyor. Bol elbiseler, dar kesim jean’ler, şortlar, etekler, tunikler, büyük ceket ve parkaların yer aldığı koleksiyonda ayrıca bazı parçalarda yırtıklarla leopar deseni hissi verilmiş.

Hafif fitilli örgü kumaşlardan dik yaka elbiseler, midi etekler, yelekler, polo yaka bluzlar, hırkalar, kazak ve düz paça pantolonlar birlikte kullanılmak için yaratılmış. Limon yeşili, turkuaz, fuşya ve lacivert gibi tonlar da koleksiyona renk katıyor. Kaşmir kazaklarda siyah ve beyaz kombine edilerek kontrast bir görünüm yaratılmış.

Marques Almeida x Topshop 2015 Kış Koleksiyonu'nu görmek için galerimize tıklayın.



Topshop by Marques Almeida Koleksiyonu, Topshop'ın bugüne kadar çeşitli tasarımcılarla gerçekleştirdiği işbirlikleri arasında, en büyük uluslararası dağılıma sahip olarak tüm dünyada 68 mağazada satışa sunulacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2