› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.02.2014

2014 yılının gelinlik trendleri

Yakın zamanda ‘Evet’ demeye hazırlanıyorsanız ve kafanız çok karıştıysa Pudra.com olarak sezon koleksiyonlarından seçtiğimiz en güzel gelinliklerden ilham alabilirsiniz.

2014 yılıyla beraber iddialı gelinlikler artacak gibi görünüyor. Yeni sezonda kırık bejin hakimiyetini kıran beyaz gelinlikler kadar renkli gelinlikler de ön plana çıkıyor. Gelinliğin romantik ve saf olması gerektiği konusunda anlaşan tasarımcılar bu sene de dantelden vazgeçmediler ve bu çok özel kumaşı sırt dekoltelerine taşıdılar.

Minimal kesimler 2014 yılında varlıklarını güçlendirdiler. 2014 sezonunda dümdüz inen tafta gelinliğinizi göz alıcı takılarla tamamlayarak sadeliğin gücünü ortaya çıkartabilirsiniz. Sezona hakim olan bu sadelik size sıkıcı geliyor ve şatafattan vazgeçmem diyorsanız son derece kabarık gelinlikler de raflardaki yerlerini aldılar.

Eğer bütün bu saydığımız trendler sizi 2014 yılında da cezbetmiyor ve farklılık arıyorsanız yeni sezonda sıklıkla karşılaşacağınız kısa gelinlikler kurtarıcınız olacak. Tek düze olmaktan keyif almayanları da düşünen ve minimal çizgileriyle tanınan Chalayan, Chloe ve Reem Acra gibi tasarımcıların koleksiyonları da sizi bekliyorlar.



Her zaman tasarladığı farklı renklerdeki gelinliklerle bizi şaşırtmayı başaran Vera Wang’in siyah gelinlikleri ve eldivenleri de sezonun en dikkat çarpıcı trendleri arasında girmeyi başardılar. Marjinal olmaktan çekinmiyrsanız Pudra.com olarak bu akıma da göz gezdirmenizi tavsiye ediyoruz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2