› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.06.2015

2015 Gelin çiçeği modelleri

Düğün hazırlığında gelinlik ve ayakkabı seçiminden sonra en önemli detaylardan biri de gelin buketi. Gelin çiçeği seçiminde zorlanan gelin adayları için Pudra.com olarak ilham alabilecekleri modelleri bir araya getirdik.

Düğününüzde her şeyin mükemmel bir uyum içinde olması için gelin buketi seçimine de özen göstermeniz gerekiyor. Gelin çiçeğinizin hem gelinliğe hem de düğünün yapıldığı mekana uygun olması önemli.

Şüphesiz düğün gününüz en özel ve unutulmaz günlerinizden biri olacak. Pudra.com olarak önerimiz, gelin buketiniz için en sevdiğiniz çiçekleri seçmeniz yönünde. "Ama konsept benim için her şeyden önemli" diyorsanız, elbette birçok farklı seçenek bulabilirsiniz. Mesela kır düğünü planlayan gelin adayları papatya ve renkli kır çiçeklerinden oluşan bir buketleri tercih edebilir. Düğün salonunda veya otelde düğün yapacak olanlarınsa daha gösterişli buketlere göz atması iyi olabilir, düğün mekanına uygun bir buket tasarımını mutlaka bulabilirsiniz. Alışılmışın dışında düğün teması belirleyen bir gelin adayıysanız, farklı bitki ve çiçeklerden oluşan buketleri de tercih edebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2