› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.07.2015

2016 İlkbahar-Yaz gelinlik modelleri

Masal gibi bir düğün planlıyor ve rüyalarınızı süsleyen gelinliği arıyorsanız, 2016 yılının en güzel gelinliklerine bakmadan gelinlik modelinize karar vermeyin.

Getty Images Turkey

2016 İlkbahar-Yaz Gelinlik Modelleri

Gelin adayları, gelinlik seçerken tarzına ve kişiliğine uygun olmasına dikkat etmeli. Yüzlerce model, yüzlerce fikir ve seçenek arasında kendinizi en mutlu ve en güzel hissettiğiniz gelinlik kuşkusuz size en çok yakışacak gelinliktir. Pudra.com editörleri olarak dünyaca ünlü gelinlik markalarının 2016 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırladıkları gelinlik koleksiyonlarından en beğendiğimiz gelinlikleri bir araya getirdik.

2016 İlkbahar-Yaz gelinlik modellerini görmek için galerimize tıklayın.

2016 İlkbahar-Yaz gelinlik trendlerinde neler var?
Her sezon olduğu gibi 2016 İlkbahar-Yaz sezonu gelinlik modellerinde danteller, uçuş uçuş tüller ve desenli saten kumaşlar ön planda. Kırık beyaz tonlarının hakim olduğu gelinliklerde, dantelli uzun duvaklar dikkat çeken parçalar arasında yerini alıyor.

Kabarık, balık etek, straplez, kayık yaka, V yaka, sade, işlemeli ve dantelli olmak üzere pek çok modelin yer aldığı koleksiyonların arasında seçim yapmak oldukça zor. Seçim alanınızı daraltmak için öncelikle vücut şeklinize uygun gelinliğe karar verebilirsiniz.

Göbek ve kalça kısmından memnun olmayanlar gelinlik ararken kabarık modellere ağırlık verebilirler. Özellikle boyunun kısalığından şikayetçi olanlar kabarık etekli bir gelinliğin içinde prensesler gibi görünebilirler. Saçınızı topuz yaptırarak, boyunuzun daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz.

İnce yapılı ve uzun boylu biriyseniz balık etekli modeller tam size göre. Oldukça zarif görüneceğiniz bu model için saçlarınızda doğal dalgaları veya örgüleri tercih edebilirsiniz.

Kollarının kalınlığından şikayet eden gelin adayları dantel kollu gelinlik modelleri veya işlemeli pelerinlerle bu dertlerinden kurtulabilirler.

Göğüsleriniz bedeninize oranla büyükse derin dekolteli ve straplez modelleri tercih etmemelisiniz. Kayık ya da V yaka sizin için en uygun seçimler olabilir.

Eğer kilolu biriyseniz tek parçalı gelinlikler seçerek ve robadan şifonlar kullanılarak beden ölçülerinizi olduğundan daha ince gösterebilirsiniz. Gelinliğin sade ve abartıdan uzak olmasına özen göstermelisiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2