› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.03.2016

2016 yaz sezonunun en güzel gelinlikleri

2016 ilkbahar-yaz gelinlik koleksiyonlarından en güzel modelleri sizin için seçtik. Hangi formlar, desenler ve detaylar bu sezon ön planda Pudra.com'da.

2016 ilkbahar-yaz gelinlikleri göz kamaştırıyor. Bu sene düğünlerde şık ve farklı kesimler, göz alıcı detaylar, cesur dekolteler ve romantik tüller ön planda olacak

Ağırlıklı olarak balık kesim, dizden bollaşan modeller, kat kat tüller çoğunlukta. Sırt, göğüs, omuz ve bacak dekolteleri ise sıkça karşımıza çıkıyor. Sıra dışı modellerin yanı sıra koleksiyonlarda klasikler kesim gelinliklere de yer verilmiş. Vücut tipinize ve zevkinize göre farklı model gelinlikleri sizin için bir araya getirdik.

2016 ilkbahar-yaz gelinlik modelleri için galeriye tıklayın.

Danteller ve işlemeler gelinliklerin vazgeçilmezi, bu sezon da karşımıza sıklıkla çıkıyor. Transparan tüllerin üzerine işlenmiş çiçek motifleri de 2016 koleksiyonlarının vazgeçilmezi. Öne çıkan bir diğer detay ise püsküller. 2016 hazır giyim koleksiyonlarında da oldukça trend olan püsküller, gelinlik kreasyonlarında da kendisine yer bulmuş. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Son 50 yılın gelin saç trendleri
1960'lardan günümüze gelin saç trendlerini bir video ile anlatan Vlogger'ı Kayley Melissa bizi nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

Düğününüzde yapmamanız gerekenler
Düğün gününüzde mutlu ve heyecanlı olmanın yanı sıra kendinizi çok stresli hissetmeniz doğal. Strese kapılıp yapmamanız gereken hataları Pudra.com yazdı.

Kişiliğinize uygun gelinlik modeli hangisi?
Seçtiğiniz gelinlik, günlük hayatta tercih ettiğiniz kıyafetler gibi kişiliğinizi yansıtır. Kişiliğinize göre hangi gelinlik modellerini seçebileceğiniz Pudra.com’da.

İstanbul'un en güzel düğün mekanları
Unutulmaz bir düğün için İstanbul'un en güzel düğün mekanlarını sizler için derledik. Nerede neler var, birlikte bakalım.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2