› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.04.2013

Christian Louboutin'in gelin ayakkabıları

Gelin ayakkabısı deyip geçmeyin! Christian Louboutin'in gelinlere özel modellerini gördükten sonra, sırf bu ayakkabılar için yeniden evlenmek isteyebilirsiniz!

Evlilik telaşındaki her gelin, doğru ayakkabıyı bulma isteğinin yarattığı stresi bir gün mutlaka yaşayacaktır. O gün geldiğinde ne gezilmedik mağaza ne de araştırılmamış internet sitesi kalacaktır. Bütün büyüklerin "ne de olsa gelinliğin altından gözükmeyecek" telkinlerine karşı gelinler doğru ayakkabıyı bulma savaşında pes etmeyecek, herkesi o büyük güne dair her şeyin çok özel olması gerektiğine ikna edecektir.

Yana yakıla ayakkkabı arayan tüm gelinleri çok iyi anlıyor ve Pudra.com olarak sizleri Christian Louboutin dünyasına davet ediyoruz.

Christian Louboutin'in gelin ayakkabılarını görmek için tıklayın!



Gelin ayakkabısına ayıracağınız bütçede herhangi bir sıkıntı yoksa, Christian Louboutin'in gelin ayakkabılarından birinde karar kılma olasılığınız oldukça yüksek...



Kırmızı tabanların ilahı Louboutin, hem 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonunda hem de klasik modellerinde gelinlere özel birçok alternatif sunuyor. Klasikten vazgeçmeyenlere beyaz, gösterişi sevenlere taşlı, farklı olmayı tercih edenlere siyah...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2