› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.02.2014

Gelinliklerde sırt dekoltesine yer açın

Prenses kesimlerden, balık formlardan ve straplez modellerden sıkıldınız mı ? 2014 yılı içinde gelin olacaksanız sırt dekolteli gelinlik tercih ederek sıradanlıktan kurtulabilirsiniz.

İlk kez 1500'lü yılların başında Fransa'da ortaya çıkan dekolte kavramı form ve biçim değiştirerek hayatımızda kalmaya devam ediyor. 2000'li yıllardan itibaren cici kız imahından sıkılan ve Hollywood yıldızlarının da etkisiyle gelinlik lügatına giren dekolte, yeni sezonda sırt bölgesinde karşımıza çıkıyor.

Straplez ve gögüs dekolteli gelinlik görmekten sıkılan tasarımcılar gelinlerin zarafetine vurgu yapmak için yeni sezon koleksiyonlarında sırt dekoltelerini ön plana çıkardılar. Bir kadını zarif olduğu kadar seksi de gösteren bu dekolte modeli özellikle dantel gelinlikler de kusursuz duruyor.



Sırt dekolteli gelinliklerde nelere dikkat edilmeli?

- Sırt dekolteli modeller de dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kusursuz bir cilde sahip olmaktır. Bu nedenle böyle bir dekolteyi kullanadan önce sırtınız için cilt bakımı yaptırmanızda yarar var.

- Bikini izinden kaçınmalısınız. Bronz bir tene sahip olmak sizi olduğunuzdan güzel gösteri ancak oluşacak bikini izi dekolteli gelinliklerde güzel görüntüler çıkarmaz. Düğününüzde sırt dekolteli bir gelinlik giyecekseniz izsiz yanmaya özen gösterin.

- Sırt dekoltesi tek başına kullanıldığı zaman zarif bir tablo çizer. Bu tür bir model seçerken tek bölgeye odaklanmaya özen gösterin. Hem yırtmaç hem de sırt dekolteli bir gelinlikle kibar bir gelin olmaktan uzaklaşabilirsiniz.

- Bel bölgeniz vücudunuzun diğer bölgelerine göre daha kalınsa sırt dekoltesinin sınırını iyi seçmelisiniz. Kürek kemiklerinizin hemen altında bitecek bir dekolteyle olduğunuzdan daha zayıf gözükebilirsiniz.

Sırt dekoltesinde neler moda?

Her kadının farklı zevklere sahip olduğunu unutmayan tasarımcılar sırt dekoltesinde pek çok farklı detayı ön plana çıkardılar. Düğün günü romantik bir görüntü çizmek istiyorsanız dantel dekolteleri tercih edebilir, iddianızı ortaya koymak istiyorsanız oval kesimli derin dekoltelere sahip gelinlikleri seçebilirsiniz.
Baştan asağı tek bir dekolte sizi rahatsız ediyorsa kurdela, inci ve püsküller 2014 gelinliklerinde oldukça ön planda.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2