› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.01.2017

Jimmy Choo'dan büyülü bir gelin koleksiyonu

2017 gelinleri için Jimmy Choo yine harika bir ayakkabı koleksiyonu hazırlamış. Bu zarif, şık ve romantik gelin koleksiyonunu çok sevdik.

Gelinliğine uygun zarif, şık ve romantik gelin ayakkabısı arayan gelinler, bu haberimiz tam size göre. 2017 gelinleri için Jimmy Choo yine harika bir ayakkabı koleksiyonu hazırlamış. Jimmy Choo Bridal Koleksiyonu, 2017’nin zarif gelinleri için, moda öncüsü detaylara sahip, zamansız ve klasik zarafetle desteklenmiş alternatifler sunuyor. Koleksiyonda büyüleyici gelinlik stilleri; toz pembe, fildişi ve şampanya ışıltılarından oluşan zarif renklerle sunulmuş.

2017 Jimmy Choo Bridal koleksiyonundan en güzel parçaları görmek için galeriye tıklayın.
 
Mükemmel çapraşık bantlardan ayağı güzel bir incelikle saran modellere, romantik, dantelli, klasik sivri burunlu modellerden değerli taşlarla süslenmiş ayakkabılara kadar koleksiyonda birbirinden şık gelin ayakkabıları bulmak mümkün. Büyülü anlar, el yapımı Cinderella ayakkabı ile gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor. Swarovski kristalleri ile süslenmiş ikonik cam terlik, giyen kişiyi adeta gerçek bir prensese dönüştürüyor. 
 
Jimmy Choo, damadın stiline de farklı dokunuşlar katarak, gelinle birlikte mükemmel bir uyum içinde olmasına imkan tanıyor. Koleksiyonda zamansız püsküllü makosenleri, sade ve zarif seçenekleri bulmak mümkün.
 
Jimmy Choo Bridal Koleksiyonu ayrıca kişiselleştirilebiliyor. Gelinlere, sayısız renk, doku ve rötuş ile sipariş üzerine yapılabilen imza stilleri sunuluyor. Ayrıca gelinler, isimlerinin baş harflerini ya da düğün tarihlerini ayakkabılarının tabanına yazdırarak tüm modelleri kişiselleştirebiliyor. Bridal çantalar, ilk defa içerisine kişiselleştirilmiş bir tarih veya yazıyla süslenebiliyor.
 
2017 Jimmy Choo Bridal koleksiyonunun videosunu izlemek için tıklayın.
 
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2