› 
 › 
04.09.2018

Pronovias 2019 Gelinlik Modelleri

Atelier Pronovias ve Pronovias, kaliteli kumaşlar ve zarafet katan detaylarla hazırlanan zarif tasarımlara odaklandığı 2019 gelinlik koleksiyonunu sundu.

İZLE: GELİNLİK SEÇİMİ👇 

Gelinliğin dünya lideri Pronovias, markanın Sanat Direktörü Hervé Moreau'nun hazırladığı Atelier Pronovias ve Pronovias 2019 koleksiyonunu sunuyor.
 
Pronovias 2019 Koleksiyonu farklılaştırılmış dört stil seçeneğini sunuyor ve gelinin kişisel tarzına sadık kalırken, stil tercihine mükemmel biçimde hitap ediyor.

Boho tarzı gelinlikler
 
Pronovias 2019 Gelinllik Modelleri


Genel hatları bakımından uçuşan bir çizgiye sahip bu tasarımlar çoğunlukla serbest ve rahat bir tarzda tasarlanırken, tasarımlara bir akış etkisi ve hareketlilik kazandıran şifon, güpür ve plumeti tül veya dantel gibi hafif kumaşlar kullanılıyor.

Boho tarzından ilham alarak hazırlanan 2019 gelinlik modellerinde derin sırt dekolteleri, vintage ilhamlı zarif fırfırlar transparan katmanlar ön plana çıkıyor. İlkbahar, yaz ve kumsal düğünlerinden ilham alan bu gelinlik koleksiyonunun son dokunuşları, çiçekler ve bohem detaylarla yapılıyor.

Romantik tarz gelinlikler

Prenses tarzları veya evaze siluetleri sayesinde rahat hareket imkânı tanıyan ışıltılı peri masalı gelinliklerin hazırlandığı tül ve dantelden yapılmış çok katlı gelinliklerde bu tarzın etkisi görülüyor.
                 
Klasik tarz gelinlikler
 
Pronivas 2019 Klasik Gelinlik Modelleri

En geleneksel gelinlere odaklanan bu koleksiyonda, dantel, mikado, organze ve brokar jakardan yapılmış gelinlikler yer alıyor. Bu kumaşlar, elbiselerin içindeki katedral tarzı güzelliği en iyi biçimde ifade eden uzun kuyruklar ve görkemli üst etekleri tasarlamak için mükemmel bir seçim. Transparan tül, inci veya uzun kollu korsajlar; sade straplez, kayık yaka ve V dekolte ile uyum içinde görünüyor.

Modern tarz gelinlikler
Pronovias Gelinlik Modelleri 2019
Cazibeli vücudu saran minimalist balık etekli elbiseler. Vücuda tam oturan sade çizgiler oluşturan zarif dökülüşü nedeniyle en çok krep kumaşın kullanıldığı bu koleksiyon, en seksi ve cesur gelinliklere saygı duruşu niteliğinde. Kısa ve sade elbiseler ön plana çıkıyor. Ön ve arkadaki derin dekolteler, gizem ve sürprizlerle dolu transparan parçalar, kristal tül işlemeleri ve zarif detaylar, en modern gelinin bile kalbini çalıyor.
 
Tüm modellere fotoğraf galerimizden ulaşabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2